Horoscop de weekend. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Iata ce pregatesc astrele pentru acest weekend, pentru nativii fiecarei zodii. Majoritatea nativilor sunt sfatuiti sa nu exagereze si sa-si gaseasca echilibrul interior.

17 mai 2014, 07:55
Horoscop de weekend. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii

Berbec – Pretentiile voastre depsesc nivelul obisnuit si este posibil sa declansati dispute cu persoanele care va protejeaza de obicei neconditionat… Vi se recomanda sa faceti mai mult efort fizic pentru a va echilibra vitalitatea.

Taur – Sunteti foarte nerabdatori sa obtineti ceea ce va doriti, aspect care va poate induce superficialitate in gandire. Presimtirile sunt o sursa de informatii de care este indicat sa tineti cont la fiecare pas .

Gemeni – Se pot produce evenimente care sa va afecteze din punct de vedere afectiv. Fiti vigilenti si nu va expuneti secretele in fata persoanelor straine deoarece exista riscul de a fi folosite impotriva voastra!

Rac – Sunteti atrasi spre actiuni dinamice care sa produca schimbari in viata personala. Este preferabil sa acceptati unele pierderi in mod constient decat sa alimentati compromisuri costisitoare.

Leu – Indiferenta si detasarea fata de persoanele enervante poate fi o arma foarte eficienta. Aveti nevoie de implicarea in actiuni care sa va improspateze starea de spirit si optimismul.

Fecioara – Temperamentul vostru necesita mai multa adaptabilitate si relaxare. Din cauza incordarii dictate de planul mental tindeti sa fiti competitivi in majoritatea situatiilor.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro