Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Horoscop. Nativa din Gemeni va fi preocupată tot de muncă în aceste zile şi va încerca să lase totul în regulă înainte de Sărbători.

18 dec. 2015, 22:21
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Berbec

Refuza invitatiile care se pot dovedi a fi costisitoare, insa fa-o cu diplomatie! Incearca sa nu cheltui prea multi bani in acest weekend, bugetul tau nu este unul extraordinar. 

Taur

Incearca sa iti incluzi iubitul in planurile tale din acest weekend, altfel ar putea aparea un conflict. Axeaza-te mai mult pe distractie si mai putin pe munca!

Gemeni

E posibil ca in acest weekend sa te ocupi tot de munca, vrei neaparat sa lasi totul in regula pana intri in concediu. Daca ai timpul necesar, nu ezita sa o faci!

Rac

Nu refuza invitatiile prietenilor in acest weekend, vor avea rolul sa te faca sa uiti de probleme.  Ar trebui sa incerci sa te relaxezi mai mult!

Leu

Nu pune in pericol o relatie care se sudeaza din ce in ce mai mult in acest weekend. Nu da curs unor discutii in contradictoriu cu prietenii sau familia!

Fecioară

Fie ca ai un iubit sau nu, ochii iti vor fugi dupa alti barbati in aceasta perioada. Weekend-ul acesta va fi unul plin, iar flirtul va fi la ordinea zilei.

Mai multe detalii pe eva.ro