Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti are unele dubii cu privire la partenerul ei de viaţă, însă în aceste două zile îşi va face curaj să deschidă subiectul.

16 ian. 2016, 17:08
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Berbec

Chiar daca este weekend, ar trebuie sa te ocupi de munca lasata neterminata saptamana aceasta. Nu regreta timpul pierdut, pentru ca va fi pierdut cu folos!

Taur

Weekend-ul acesta te gaseste cu o mare pofta de viata si cu multa energie. Este momentul perfect pentru a te ocupa de pasiunile tale, mai ales ca o duci destul de bine cu banii.

Gemeni

Relatia in care esti angajata iti impune mai multe restrictii decat este normal in aceste doua zile si vei avea tendinta de a-ti critica partenerul, dar nu de a discuta cu acesta. Daca nu iti spui calm nemultumirile, situatia va ramane aceeasi.

Rac

In acest weekend vei fi preocupata de afacerile in care esti implicata si nu vei avea timp de distractie. Este o decizie buna tinand cont de faptul ca in alte conditii nu ai putea sa te relaxezi!

Leu

Desi ar trebui sa ii acorzi mai multa atentie partenerului de viata sau copiilor tai, weekendul acesta alegi din nou sa muncesti. Nu te mira daca vei primi numeroase reprosuri!

Fecioară

In prima zi de weekend vei fi plina de energie si pusa pe distractie, insa duminica nu te vei simti deloc bine. Oboseala si excesele isi vor pune amprenta asupra sanatatii tale.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.