Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Horoscop: Nativa din Peşti va întâmpina unele probleme financiare şi va trebui să renunţe la planurile pe care şi le-a făcut recent.

20 feb. 2016, 07:08
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Berbec

Este timpul sa te gandesti mai mult la cariera, cu toate ca iti irosesti aceste doua zile de weekend fara sa faci nimic concret. Este foarte important sa lasi alte aspecte ale vietii tale deoparte!

Taur

Weekend-ul acesta este perfect pentru intalniri de afaceri sau calatorii in interes de serviciu. Cu toate ca ai vrea sa petreci mai multe clipe alaturi de iubit, acum vei fi nevoita sa te ocupi de altceva!

Gemeni

Astazi va trebui sa fii atenta la atat de multe lucruri incat vei ceda nervos. Te confrunti si cu unele probleme de sanatate care iti scad puterea de concentrare si energia!

Rac

Incearca sa te axezi mai mult pe viata ta amoroasa in acest weekend si sa ii acorzi mai multa atentie partenerului tau de viata. Chiar daca ai si altele pe cap, nu ai nevoie de mai multe probleme.

Leu

Incearca sa nu te lasi condusa de impulsivitate in acest weekend, altfel vei face unele greseli pe care o sa le regreti. Tine cont de regulile care ti se impun!

Fecioară

Vei avea parte de un weekend perfect in care vei imbina foarte bine utilul cu placutul. Chiar daca vei fi nevoita sa te ocupi si de munca, partenerul tau iti este alaturi neconditionat.

Citeşte mai multe pe eva.ro