Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

HOROSCOP DE WEEKEND: Nativa din Taur trebuie ca împreună cu iubitul ei să încerce să reaprindă flacara iubirii şi să aducă ceva nou în relaţie.

31 oct. 2015, 10:00
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Berbec

Acest weekend este perfect pentru o scurta calatorie intr-un alt oras. Daca ai pe cine vizita acolo, cu atat mai bine! Incearca sa te relaxezi cat mai mult chiar daca vremea nu tine cu tine!

Taur

Tu si partenerul tau de viata va puteti face singuri weekend-ul mai frumos. O atmosfera romantica va poate ajuta sa reaprindeti flacara iubirii daca simtiti ca ati inceput sa va plictisiti.

Gemeni

In acest weekend poti avea succes pe plan amoros, mai ales daca nu ai un iubit. Foloseste-te de sarmul personal pentru a cuceri pe cineva pe care ai pus-o ochii de multa vreme.

Rac

In aceste doua zile ar trebui sa reflectezi mai mult asupra situatiei tale financiare, nu o duci prea bine din acest punct de vedere. Este foarte important sa te consulti cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie!

Leu

In acest weekend ai tot timpul pentru a te ocupa de tine. Ai putea sa incerci sa iti schimbi stilul de viata si sa te apuci de mai mult sport mai ales daca ai constata ca ai luat in greutate.

Fecioară

Vei fi foarte energica in acest weekend, iar cei din jurul tau vor profita de asta. Accepta invitatiile care te atrag, dar nu iti fie teama sa le refuzi pe cele neinteresante.

Mai multe detalii pe eva.ro