Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Nativa din Fecioară ar trebui să încerce să se distreze mai mult, însă fără să investească sume mari de bani pentru asta.

12 dec. 2015, 12:26
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Berbec

Fa in asa fel incat in acest weekend sa petreci mai mult timp singura, doar asa vei reusi sa iti gasesti linistea. Ai nevoie sa iti prioritizezi sarcinile, si sa stabilesti exact ceea ce vei face in viitorul apropiat. 

Taur

Nu esti atat de energica, cum ti-ai dori, asa ca weekendul acesta ar trebui sa lucrezi la asta. Dedica mare parte a timpului activitatilor relaxante si odihnei, dar si prietenilor apropiati!

Gemeni

Vei fi destul de trista in acest weekend, dar depinde de tine cum sa iesi din impas. Gaseste-ti activitati relaxante care sa te faca sa uiti tot. Daca parternerul nu te intelege, atunci poate ca n-ar fi rau sa-ti cauti altceva. 

Rac

Incearca sa nu fi retrasa in acest weekend, chiar daca nu iti doresti sa faci ceva in mod special. Da curs oricarei invitatii si gaseste-ti diverse activitati care sa te tina ocupata toata ziua.

Leu

N-ar fi rau sa renunti la aroganta in acest weekend, altfel iti vei creea singura probleme cu familia. Ca orice persoana, si tu ai nevoie de iubire si atentie, iar cu o astfel de atitudine, risti sa nu le primesti.

Fecioară

In acest weekend, distreaza-te la maxim cu amicii, dar ai grija sa nu cheltui exagerat. Invita-ti prietenii pe la tine sau profita de vreo petrecere anuntata prin cercurile cunoscutilor.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.