Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

HOROSCOP. Nativa din Taur va fi nevoită să se axeze pe afaceri chiar dacă îşi făcuse planuri de distracţie pentru aceste două zile.

05 mart. 2016, 10:43
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Berbec

Weekend-ul acesta ai nevoie de mai mult timp de una singura si nu te poate impiedica nimeni sa il ai daca iti propui cu adevarat. Incearca sa optezi pentru un alt tip de abordare atunci cand ii refuzi pe cei din jurul tau, de preferabil una mai eleganta.

Taur

In acest weekend te vei ocupa de afaceri cu toate ca aveai altceva in plan. Nu e timp de regrete, asa ca lasa familia pe locul doi, cu siguranta te vor intelege si iti vor fi alaturi orice ai decide!

Gemeni

Unele schimbari importante se vor produce in acest doua zile pentru tine, dar nu se anunta vesti proaste. Fie este vorba de statut sau de marirea familiei cu un nou membru, bucuria pe care o vei simti va fi de nedescris.

Rac

Incearca sa te distrezi mai mult in acest weekend si sa uiti de grijile pe care le ai. Fii mai activa din punct de vedere social si lasa tineretea sa iti spuna cuvantul pana nu e prea tarziu.

Leu

Incearca sa nu joci riscant in acest weekend si nu cheltui mai multi bani decat obisnuiesti. Chiar daca cei din jurul tau isi permit mai multe, asta nu inseamna ca trebuie sa iti golesti buzunarele pentru a fi ca ei!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.