Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.    

29 iul. 2017, 07:39
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Berbec

In acest sfarsit de saptamana trebuie sa iti rezervi mai mult timp pentru a solutiona treburile tale curente. Sperand ca altcineva iti va rezolva tie problemele, s-ar putea sa ai parte de o mare dezamagire. Duminica seara vei fi invitata la un eveniment social destul de important.

Taur

Protejeaza-te de informatiile false din jurul tau! Atata timp cat nu o sa reusesti sa pui oprelisti intre tine si ceilalti, vor continua sa curga barfe la adresa ta. N-ar strica sa fii mai verticala!

Gemeni

Daca simti ca vorbesti cu peretii atunci cand te adresezi iubitului, ar trebui sa dai dovada de mai multa autoritate. Nu spune nimeni ca trebuie sa devii violenta, dar nici nu poti sa il tratezi precum un rege. Fiecare e raspunzator pentru ceea ce face!

Rac

E posibil ca in anumite momente din acest weekend, cineva sa te dezamageasca. Sigur, interactionezi cu multe persoane si riscul ca asta sa se intample e destul de mare. Dar daca o ruda iti va trada asteptarile, vei fi extrem de afectata.

Citeşte mai multe pe eva.ro