HOROSCOP DE WEEKEND: Atenţie la conflictele conjugale!

HOROSCOP DE WEEKEND. Descoperă ce-ți rezervă astrele în weekendul 22-23 februarie.

22 feb. 2014, 05:52
HOROSCOP DE WEEKEND: Atenţie la conflictele conjugale!

HOROSCOP BERBEC

Dacă nu ai de ales și trebuie să călătorești, așteaptă-te să întâmpini unele probleme care nu țin de tine. Singura soluție este să găsești puterea de a face haz de necaz. Vei dori să-ți îndeplinești o dorință imposibilă pe plan amoros, iar asta îți va crea o stare de instabilitate emoțională. Este bine să fii precaută când vine vorba de bani, pentru că cineva va încerca să te înșele pe parcursul zilei de duminică.

HOROSCOP TAUR

Va fi un weekend favorabil din punct de vedere astral pe toate planurile. Vei evita să pierzi timpul și te vei axa pe lucrurile pe care vrei să le vezi rezolvate până luni. S-ar putea ca sâmbătă să ai multe drumuri de făcut cu mașina, iar asta te va obosi într-o oarecare măsură. Duminică dimineață, există riscul să te cerți cu iubitul tău dintr-o prostie. Din nefericire, n-ai cum să aplanezi lucrurile nici dacă vei da dovadă de o oarecare toleranță.

HOROSCOP GEMENI

Există riscul să-i dezamăgești pe apropiații tăi și să te dezamăgești pe tine însăți, din cauza așteptărilor prea mari pe care le ai. O rudă se va comporta într-un mod răutăcios față de tine duminică și ar fi bine să eviți să îi răspunzi cu aceeași monedă. Nu vei face decât să amplifici conflictul. Partenerul tău îți va da o veste care te va pune serios pe gânduri, cel mai probabil duminică seară.

HOROSCOP RAC

Dacă îți vei dori mereu să ai ultimul cuvânt în relația cu partenerul tău, o ruptură este inevitabilă. Nu este o perioadă bună pentru a te implica într-un proiect de anvergură sau să te pregătești de o reconversie profesională. Este posibil să-ți aloci ziua de duminică pentru a-ți redecora casa. Vei petrece clipe minunate alături de iubitul tău, care îți va arăta afecțiunea de care ai atât de mult nevoie.

HOROSCOP LEU

Vei avea senzația că totul este împotriva ta și că te afli într-o situație pe care nu o poți controla. În plus, îți va lipsi încrederea în sine și există riscul să intri cu ușurință în panică. Nu-i lăsa pe membrii familiei tale să te influențeze. Acceptă-le sfaturile și opiniile, dar fă ceea ce crezi tu că trebuie făcut. Pe plan amoros, va fi un weekend intens, în care te vei comporta într-un mod posesiv. 

HOROSCOP FECIOARĂ

Vei vrea prea multe lucruri odată, iar din acest motiv există riscul să fii dezamăgită. Poți însă să-ți transformi problemele în succese dacă vei da dovadă de prudență, inteligență și o bună organizare. Te vei înțelege de minune cu partenerul tău atât sâmbătă, cât și duminică. Este posibil ca într-una dintre cele două zile să ai parte de o surpriză foarte plăcută.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro