HOROSCOP DE WEEKEND. Ce îţi prezic astrele pentru sfârşitul lunii

Iată ce îţi prezic astrele în acest sfârşit de săptămână.

30 aug. 2013, 06:15
HOROSCOP DE WEEKEND. Ce îţi prezic astrele pentru sfârşitul lunii

Berbec

Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine din prima, deoarece unii au nevoie de ceva mai multa lupta de lamurire. Mergi mai departe cu argumentele potrivite, pentru ca intr-un final ti se va da dreptate. Nu ai de-a face cu tovarasi de discutie prea deschisi la nou, de aceea trebuie sa insisti mai mult decat altadata, pana cand vei convinge ca ceea ce spui e valabil. Nu apela la agresivitate verbala sau atitudini ostile, chiar daca ceilalti spun “nu” intruna, ci abordeaza o figura zambitoare si joviala!

Taur

De unde nici nu te astepti, iti apare in cale un noroc grozav, de care trebuie sa profiti imediat. O reactie spontana, fara sa stai pe ganduri, este indicata intr-o astfel de situatie, deoarece pare sa dureze o fractiune de secunda, ca apoi sa dispara. sansa ta e ca esti pe faza, suficient de prompt pentru a profita de o astfel de ocazie, pentru ca, daca ai sta sa cauti prea mult nod in papura, vei rata sansa si vei regreta amarnic ca ai fost atat de lent. Uneori e nevoie sa fii mai iute, depasind starea ta naturala de comoditate.

Gemeni

Viitorul genereaza in tine o stare de nervozitate, pentru ca nu stii exact ce te asteapta. Daca te-ai mai calma un pic, ai reactiona corect in orice situatie, altfel vei avea atitudini neadecvate momentului. Iti sare tandara de la orice, pentru ca neprevazutul are un efect nedorit asupra ta. Desi esti genul de om care se adapteaza in orice imprejurare, de data aceasta noul te irita si te face sa reactionezi prin agresivitate, ceea ce poate naste erori regretabile. Fii mai relaxat si pregatit de orice!

Rac

Te prezinti in fata unor oficiali de la care astepti un verdict extrem de important, iar emotia creste cu fiecare moment care te apropie de aceasta intrevedere. ti-e frica de ceea ce ti se va spune, pentru ca nu esti in cea mai buna forma fizica, plus ca atitudinea lor rece si distanta te intimideaza. Daca nu vezi pe fata lor nici o urma de prietenie sau de relaxare, ai mereu senzatia ca te vor ataca in orice moment, de aceea stai ca pe ghimpi pana ce se termina discutia. Daca iti vei controla emotiile, totul va iesi bine!

Leu

Nu incerca sa apelezi la un tertip despre care stii si tu ca nu va ramane nepedepsit, pentru ca reputatia ta de om cinstit ar putea avea de suferit. Nu te gandi la minciuni, la inselatorii, la amagiri, oricat de minore ar parea, pentru ca cineva sta cu ochii pe tine si e gata sa te sanctioneze aspru. Orice abatere de la reguli, de la legi, de la norme dictate de sus devine motiv de mustrare si de amendare, ca atare, daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, grabeste-te sa repari greseala inainte de a fi descoperita de cineva. Fii onest si vei fi tratat conform sinceritatii tale!

Fecioara

Ia-o incet, fara sa te grabesti la rezultatele pe care le visezi din activitatea pe care o desfasori acum. E un proiect de lunga durata, ce va necesita un consum imens de resurse (de energie, de timp, de concentrare), dar tu detii toate aceste resurse si le vei folosi eficient in sensul obtinerii rezultatului pe care il doresti. Efortul va fi major, dar merita sa-l dedici in totalitate acestui scop, pentru ca la final vei fi pe deplin satisfacut de nivelul atins. Oricat de obositor ar fi, cat timp ai ceva de castigat, trebuie sa faci tot ce-ti sta in putere.

Citeste mai mult pe lyla.ro