Horoscop de weekend: Ce îţi prezic astrele sâmbătă şi duminică 16-17 august

Horoscop de weekend – Citeste horoscopul zilelor de Sambata si Duminica, 16-17 august 2014 si afla ce iti prezic astrele – Horoscop zilnic 16-17 august 2014.

15 aug. 2014, 11:05
Horoscop de weekend: Ce îţi prezic astrele sâmbătă şi duminică 16-17 august

Horoscop zilnic berbec
In acest weekend vor exista unele emotii si actiuni legate de casa dvs, casnicie, ocupatie si sanatate. Nu sunt probleme grave iar astrele sunt de partea dvs si puteti primi noutati legate de o de mostenire sau gestionarea banilor altor persoane (daca e cazul). Cu sanatatea stati bine, dar trebuie sa va abtineti de la supradoze in orice domeniu.

Horoscop zilnic taur
Taurii se vor concentra mai mult pe prblemele de la domiciliu, locul de munca, sanatate si partenerul de viata. In aceasta perioada, in afara de energie, dispuneti de foarte multa intuitie si înțelegere. Aceste trasaturi sunt extrem de benefice pentru cei care gestioneaza bani. Impulsurile sunt extrem de puternice (si, brusc, apar oportunitati emergente), in contact persoanele opuse.

Horoscop zilnic gemeni
In aceasta perioada va organizati bine si eficient si sunteti iubitor. Determinarea si vointa dvs din aceasta perioada va duce la o performanta de care sunteti mandri. Atitudinea dvs pozitiva va ajuta la depasirea problemelor sanatate sau de afaceri. Puterile de recuperare sunt mari si o faceti in mod natural. Munca excelenta va fi observata de colegii dvs mai ales daca obtineti rezultate si in afaceri.

Horoscop zilnic rac
In aceste doua zile va concentrati pe aspectul dvs personal, pe treburile casei, si lasati deoparte munca. Aveti o stare de spirit pozitiva care va ajuta sa depasiti o potentiala problema in afaceri. Este o perioada benefica pentru toti cei care lucreaza in educatie, sanatate, constructii, antreprenoriat. Daca aveti probleme de sanatate, incercati sa va schimbati atitudinea, si sa lasati grijile inutile deoparte.

Horoscop zilnic leu
Potrivit astrelor, veti avea un sfarsit de saptamana plin de emotii, va veti petrece timpul alaturi de cei dragi si partenerul dvs acasa. Succesul dvs poate veni din educatie, scris si comunicare. Mintea dvs este practica, intuitiva si agitata, si astfel veti scapa de rutina de zi cu zi.

Horoscop zilnic fecioara
Este momentul potrivit pentu a lua deciziile potrivite la momentul potrivit. In prim-plan, relatiile cu parintii si fratii merg destul de bine. Completati cu atentie toate tipurile de documente in aceasta perioada si nu fumati, daca este posibil. La sfarsitul saptamanii, implicati-va cu prudenta in activitati legate de bani sau documente. Nu acordati incredere oamenilor care nu au facut nimic pentru a o merita.

Horoscop zilnic balanta
La sfarsitul saptamanii trebuie sa profitati de toate oportunitatile pe care soarta vi le ofera. Situatia dumneavoastra financiara va ramane neschimbata, iar acest lucru va va oferi liniste. In acest week-end nu va asumati riscuri inutile de natura materiala, pentru a face o achizitie majora pentru casa dvs sau pentru un membru al familiei. Faceti-va timp pentru a petrece cu familia.

Horoscop zilnic scorpion
Incercati sa acordati atentie la lucrurile mici din viata, insa aveti grija si nu va asumati riscuri inutile in sfera materiala. Aveti grija ce decizii luati si ce alegeri faceti pe plan personal si profesional. In acest weekend veti gasi posibilitatea de a castiga o experienta valoroasa, care, ulterior, o veti utiliza in viata personala si in cariera. Incercati sa mergeti la timp la intalniri sau orice alte aranjamente.

Horoscop zilnic sagetator
La sfarsitul acestei saptamani trrebuie sa actionati cu mai multa atentie in domeniul profesional, pentru a obtine rezultatele dorite. Este mai bine sa va concentrati pe activitatile care ar putea garanta siguranta in domeniul profesional. In dragoste discutati deschis problemele care va intereseaza. Incercati sa va concentrati asupra activitatilor sportive care sa consolideze forma voastra fizica si atitudinea pozitiva.

Horoscop zilnic capricorn
Este un moment favorabil pentru a face o calatorie in scopul de a va odihni. Incercati sa va relaxati complet si nu ignorati dorintele dvs. Evitati sa luati orice masuri riscante la locul de munca, si nu incalcati regulile. Incercati sa gasiti un echilibru perfect intre angajamentele de munca si dorinta de a va dedica problemelor personale. Este probabil sa primiti sprijin financiar de la un prieten sau membru apropiat al familiei.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro