Horoscop de weekend. Ce îţi prezic astrele

In aceasta perioada este favorizata comunicarea afectiv-sentimentala si deblocarea problemelor emotionale.

13 sept. 2013, 05:29
Horoscop de weekend. Ce îţi prezic astrele

Berbec – Pretentiile voastre depsesc nivelul obisnuit si este posibil sa declansati dispute cu persoanele care va protejeaza, de obicei, neconditionat. Vi se recomanda sa faceti mai mult efort fizic pentru a va echilibra vitalitatea.

Taur – Sunteti foarte nerabdatori sa obtineti ceea ce va doriti, aspect care va poate induce superficialitate in gandire. Presimtirile sunt o sursa de informatii de care este indicat sa tineti cont la fiecare pas.

Gemeni – Se pot produce evenimente care sa va afecteze din punct de vedere afectiv. Fiti vigilenti si nu va expuneti secretele in fata persoanelor straine, deoarece exista riscul de a fi folosite impotriva voastra.

Rac – Sunteti atrasi spre actiuni dinamice care sa produca schimbari in viata personala. Este preferabil sa acceptati unele pierderi in mod constient, decat sa alimentati compromisuri costisitoare.

Leu – Indiferenta si detasarea fata de persoanele enervante poate fi o arma foarte eficienta. Aveti nevoie de implicarea in actiuni care sa va improspateze starea de spirit si optimismul.

Fecioara – Temperamentul vostru necesita mai multa adaptabilitate si relaxare. Din cauza incordarii dictate de planul mental tindeti sa fiti competitivi in majoritatea situatiilor.

Balanta – Fiti mai prudenti in declaratii si promisiuni deoarece exista inclinatia de a face exagerari. In aceasta perioada va puteti intalni cu persoane care sa va aduca aminte de unele obligatii si datorii.

Scorpion – Veti avea mai mult succes si eficienta daca tratati nevoile materiale fara teama. Problemele cu care va confruntati va ajuta sa va intariti vointa si disciplina interioara.

Citeste mai mult pe lyla.ro


loading...