HOROSCOP DE WEEKEND: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Astrele nu sunt prea generoase la sfârşitul acestei săptămâni.

25 ian. 2014, 07:24
HOROSCOP DE WEEKEND: Ce rezervă astrele pentru fiecare zodie

HOROSCOP Berbec

Sunt posibile discutii aprinse pe tema banilor si bunurilor administrate impreuna cu partenerul de viata, de afaceri sau colaboratorii profesionali. Daca este vorba despre facturi si datorii restante, ai grija si achita-le la timp. Dar se pare ca traversezi o perioada in care esti nevoit sa cheltuiesti din bugetul personal pe chestiuni profesionale, de genul aprovizionarea locului de munca, plata unor servicii folosite in cadrul locului de munca sau chiar pe studii personale necesare imbunatirii competentelor tale profesionale. Duminica vin vesti de peste mari si tari.

HOROSCOP Taur

Relatiile parteneriale sunt foarte tensionate zilele acestea. Se pot destrama definitiv contracte de colaborare mai vechi sau se pot reconfigura total altele care vor mai continua o perioada. Segmentul profesional este cel vizat si mai putin relatia cu partenerul de viata, desi si aceasta este supusa rasturnarilor de situatie. Stai putin deoparte, controleaza-ti reactiile si sustine-ti cu fermitate parerile si pozitia in orice situatie care presupune lucrul in echipa. Duminica ar fi bine sa iti verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli.

HOROSCOP Gemeni

Activitatile de rutina, atat cele casnice, cat si cele de la serviciu te vor solicita mai ales sambata. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca sanatatea este vulnerabila. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirugicale, pentru ca exista riscul unor erori greu de remediat. Pe de alta parte sunt posibile altercatii colegiale la serviciu. Tu indeplineste-ti constiincios sarcinile de lucru si lasa-i in pace pe ceilalti. Duminica, indreapta-ti atentia catre partenerul de viata.

HOROSCOP Rac

Minunat ar fi sambata sa te ocupi doar de persoana iubita sau de copii. Cu toate ca acestia iti pot oferi momente mai putin placute, treci peste, asculta-le doleantele si gaseste solutii viabile de a le oferi sprijinul de care au nevoie. Pana la urma, lucrurile se vor aranja frumos si toata lumea va fi multumita. Duminica, ingrijeste-ti sanatatea prin terapii naturiste, somn suficient si plimbari in aer liber. Chiar daca iti vine cheful sa lucrezi ceva pentru locul de munca, asteapta cuminte sa iti treaca, pentru ca ai nevoie de odihna si relaxare multă.

HOROSCOP Leu

Weekend-ul acesta este potrivit treburilor casnice si relationarii cu membrii familiei. Este bine sa desfasori activitati de anvergura in ceea ce priveste amenajarea casei, imbunatatirea conditiilor de locuit, pentru ca vor avea efecte pe termen lung. Membrii familiei se pot opune dorintelor si ideilor tale privind patrimoniul familial, insa foloseste-ti sarmul si rabdarea in a le explica pe indelete despre ce este vorba. Duminica ti-ar prinde bine o iesire in lume, alaturi de persoana iubita sau de copii.

HOROSCOP Fecioara

Sunt posibile mai multe drumuri pe distante scurte, fie in vizita la rude si apropiati, fie in scop profesional. Disputele sunt frecvente, de aceea tine-ti firea. Daca ai de invatat pentru o forma de scolarizare sau daca ai de lucrat documente oficiale si de transmis informatii, verifica de doua ori inainte de a le considera finalizate. Duminica, linistea si caldura familiei iti sunt cele mai potrivite. Sfatuieste-te cu cei dragi despre planurile tale, dar mai ales tine cont de sfaturile primite vizavi de prietenii si protectorii actuali.

HOROSCOP Balanta

Sambata se intrezaresc cheltuieli fie necesare traiului zilnic, fie ti-ai planificat mai demult sedinte de ingrijire corporala sau pentru studii dragi sufletului tau. In orice caz, fereste-te de extravagante si fii mai econom in aceasta perioada. Iti cheltuiesti prea mult, atat resursele energetice vitale, cat si resursele materiale, riscand sa ramai fara ambele. Duminica, cineva din anturajul apropiat te invita in vizita sau undeva in oras. Relaxeaza-te la o conversatie placuta, dar nu divulga prea multe despre tine.

HOROSCOP Scorpion

Sambata esti plin de energie si dornic de a te ocupa de mai multe treburi deodata. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca esti foarte emotiv si risti sa intri in conflicte gratuite cu ceilalti. Este nevoie sa iti supraveghezi mai mult sanatatea. Duminica te vei simti mai bine, fiind momente potrivite pentru cumparaturi, alaturi de cei dragi. Totusi uita-te si peste situatia bugetului disponibil, pentru ca se contureaza o perioada cu ceva mai putini bani .

HOROSCOP Sagetator

Ti-ar prinde bine, daca la finalul acestei saptamani te-ai odihni departe de iuresul cotidian. Gandeste-te pe indelete la situatiile in care esti implicat si alcatuieste-ti alte planuri. Totusi, o discutie de taina cu un prieten de incredere iti poate oferi informatii pretioase, dar si linistea sufleteasca mult visata. Duminica iti aduce momente placute, un aport de energie vitala pe care o poti folosi mergand intr-o vizita, la cumparaturi sau pur si simplu la o plimbare in aer liber.

HOROSCOP Capricorn

Foarte importante sunt intalnirile si dialogurile cu prietenii zilele acestea. Este adevarat ca subiectele abordate si mai ales felul in care iti sunt comunicate s-ar putea sa iti displaca, insa se pare ca tocmai in acest fel vei reusi sa asimilezi corect informatiile primite si sa actionezi in consecinta. Duminica, sanatatea este vulnerabila, in special pe segmentele ficatului. Evita consultatiile, analizele medicale si tratamentele clasice pe cat posibil. O hrana usoara, un somn bun si compania celor dragi iti sunt suficiente.

HOROSCOP Varsator

Sfarsitul acestei saptamani anunta intalniri cu multa lume. Pozitia sociala, imaginea ta in ochii altora se poate modifica foarte usor, datorita unor simple gesturi sau unei banale conversatii frivole. Se recomanda prudenta, deoarece foarte usor se pot strica relatii bune. Duminica este o zi mai relaxata, in care te poti sfatui pe indelete cu prietenii. Dar, planurile tale de viitor, parerile personale legate de altii sau de situatiile in care esti implicat alaturi de ceilalti, tine-le doar pentru tine. Este momentul sa asculti mai mult.

HOROSCOP Pesti

Zilele acestea sunt potrivite rafinarii mentalului si linistirii sufletului tau. In acest sens ar fi bine sa mergi la un spectacol de teatru, de muzica sau sa participi la cursuri si seminarii pe teme diverse. Segmentul invatarii este activ si poti asimila informatii care iti sunt necesare in domeniul profesional. Insa, relatiile colegiale la nivel de cursant, student, elev, relatiile cu profesorii, instructorii sunt distorsionate, de aceea fii prudent. Vorbeste putin, strictul necesar, iar daca este vorba despre sustinerea unei probe, pregateste-te serios.

Horoscop: www.astrocafe.ro