HOROSCOP DE WEEKEND: Nu vă jucaţi cu nervii celor din jur!

HOROSCOP DE WEEKEND: Citiţi previziunile astrale pentru sfârşitul săptămânii.

15 sept. 2017, 08:23
HOROSCOP DE WEEKEND: Nu vă jucaţi cu nervii celor din jur!

Berbec

Stați cu urechile pâlnie la partenerul de discuţie, pentru că vă transmite nişte soluţii excelente la problemele care vă preocupă acum. El e detaşat de tot ce vi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară, ca atare sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care veți putea să vă folosiți de ele.

Taur

Nu vă jucați nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că aveți o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia spre distracţie. Chiar dacă vă simţiți bine în propria piele şi aveți tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu aveți alături oameni la fel de relaxaţi.

Gemeni

Banalul acestei perioade nu vă displace deloc, pentru că este exact atmosfera tihnită şi plăcută după care tânjeați. Vă bucurați de prezenţa celor dragi care vă învăluie în gesturi calde de afecţiune. Treceţi prin locuri pe care le ştiți pe din afară, în care vă place de obicei să vă petreceți zilele libere, şi vă ocupați de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor vă fac plăcere.

Rac

Ar fi bine să vă aşezați în prim-plan şi să vă ocupați mai mult de dumneavoastră. Că mergeți la un concert sau citiți o carte, că vă duceți la coafor sau la sala de sport, efectele acestor daruri pe care singur vi le oferiți cu îngăduinţă se vor vedea imediat şi se vor traduce prin bună dispoziţie, calm, tonus ridicat.

Leu

Experimen-tați încrederea totală, lăsați-vă complet în voia celui de lângă dumneavoastră sau în voia sorţii. Nu mai încercați să le controlați pe toate. Aruncați-vă în gol, convins că aveți centura de siguranţă şi susţinători pe margine. Nu sunteți singur într-un demers pe care îl construiți pas cu pas, aveți alături oameni de nădejde de la care primiți idei bune.

Fecioară

Sunteți într-o formă excelentă şi ar fi bine să folosiți energia de care dispuneți azi la cote maxime. Ar fi păcat să o lăsați să se stângă ocupându-vă de activităţi minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, dacă nu aveți cu cine face echipă pentru a vă apuca de ceva interesant, e firesc să pierdeți elanul.

Balanţă

Nu vă mai raportați atâta la trecut, nici la evenimente neplăcute de demult, nici la palmaresul de odinioară, pentru că nimic din toate acestea nu mai e valabil acum. Ce a fost a fost, gata, închideți acel capitol care şi-a jucat rolul la momentul respectiv. Acum aveți nevoie de o haină nouă, de o schimbare de atitudine, de imagine, de optică, ce nu mai are nici o legătură cu cel care ați fost cândva.

Scorpion

Sunteți undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care vă simţiți încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştiți clar ce aduce, tocmai de aceea stați în cumpănă: către care să vă îndreptaţi atenţia? Nu ați dori să renunțaţi la ceea ce vă leagă de trecut: amintiri, lucruri certe pentru care puteți băga mâna în foc, realităţi solide.

Săgetător

Aveți mare grijă încotro porniţi azi, deoarece sunteți în faţa unei perspective noi, promiţătoare, dar care ar putea fi o pistă falsă. Cineva urmăreşte să vă inducă în eroare şi apelează la mijloace mincinoase pentru a vă atrage în joc. Nu aveți nimic de câştigat de pe urma sfaturilor sale, dar el da, deci ar fi bine să deschideți bine ochii şi mintea ca să nu investiți energie şi timp într-un sens care nu duce acolo unde vreți.

Capricorn

Nimeriți, pur şi simplu, într-un mediu tensionat în care energiile sunt descătuşate aiurea, fără un motiv anume. Aveți mai mult de câştigat dacă nu v-ați băga în aceeaşi oală cu cei din jur, pentru că nu aveți nici o legătură cu problemele acestora. Încercați să zâmbiți şi să treceți mai departe ca şi cum n-ar fi nimic, pentru că atitudinea e net superioară.

Vărsător

Nu e genul să stați şi să plângeți în surdină pentru cine ştie ce motiv de supărare. Sunteți puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de dumneavoastră depinde să ieşiți din această pasă care vă cam dă târcoale. Seamănă cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fără să puteți spune clar de unde provine. Propuneţi-vă o detoxifiere urgentă de gânduri negative, de emoţii neplăcute.

Peşti

Vă simţiți blocat într-un punct mort din care nimic nu se mai mişcă şi sunteți gata să renunțaţi, copleşit de pesimism. Adunaţi-vă forţele şi îndreptaţi-vă privirea şi spre cer, pentru că de acolo va veni şi soluţia adecvată. Totul e să credeți cu tărie că vreți acel ajutor, să îl lăsați să se manifeste în viaţă şi, dacă vine sub altă formă decât cea pe care ați fi dorit, trebuie s-o acceptaţi.