HOROSCOP de weekend Oana Hanganu: Vezi cum începi prima lună de toamnă

Horoscop de weekend OANA HANGANU: În acest weekend, Luna este în armonie cu Pluton și Marte, dar nu și cu Jupiter și Mercur. Venus se află în zodia Mariajului, iar Soarele, în semnul Fecioarei.

31 aug. 2018, 14:26
HOROSCOP  de weekend Oana Hanganu: Vezi cum începi prima lună de toamnă

Iată cum sunt influențate zodiile de conjunctura astrală amintită:

BERBEC
Berbecii vor să impresioneze! Și, dacă pentru asta trebuie să ofere daruri sau să-și cumpere ceva nou pentru a fi „la 4 ace”, nu se uită la bani! Riscul este ca luni dimineață să aibă nevoie de un împrumut și să n-aibă prea mari sorți de izbândă. Mai bine ar fi mai cumpătați!

TAUR
Taurii au nevoie de momentele lor de liniște și singurătate și ar prefera să-și ia valiza și să plece „pe o insulă pustie”. Familia are, însă, o agendă clară (de exemplu, o nuntă sau o aniversare) și, dacă n-au altă scuză, unii nativi vor invoca o călătorie urgentă, în interes profesional.

GEMENI
Gemenii au, în acest weekend, „ochi alunecoși și inimă zburdalnică”, iar asta le poate da viața peste cap. Cei singuri se îndrăgostesc la prima vedere, iar Gemenii care au o relație riscă să-și supere partenerul cu dorința de a glumi și flirta sau cu nevoia de „spațiu” și de „libertate”.

RAC
Racii vor să călătorească, să cunoască „lume nouă”, să afle lucruri noi și „să iasă din casă”! Tocmai ei, care, de obicei, se simt perfect în mediul lor, cu tabieturile lor! Partenerul de viață poate fi luat prin surprindere de această nouă atitudine, dar va fi încântat de schimbare.

LEU
Leii care merg la serviciu ar face bine să nu-și contrazică și să nu-și critice șefii. „Cu mănuși” ar trebui să se poarte și cu colegii care se numără printre „favoriții” celor din conducere. În plan sentimental, sunt foarte deschiși la nou și receptivi la frumos. În cuplu, se fac declarații și planuri.

FECIOARĂ
Fecioarele se întâlnesc cu prietenii, primesc oaspeți sau pleacă într-o călătorie cu partenerul de viață. E „sezonul” lor și vor să trăiască fiecare clipă frumos! Nativii care își doresc o mărire de salariu sau o schimbare majoră în plan profesional pot avea, în acest weekend, o mare surpriză!

BALANȚĂ
Pentru Balanțe, weekend-ul vine cu surprize în plan financiar sau cu vești de la cineva din străinătate. Este o perioadă bună pentru nativii care vor să studieze ori să lucreze în altă țară. De asemenea, e o perioadă cu noroc „legat de” călătorii (de exemplu, o vacanță drept cadou sau premiu).

Citeşte mai mult pe oanahoroscop.com