HOROSCOP DE WEEKEND: Probleme în amor

Descoperă ce-ți rezervă horoscopul în perioada 14 - 19 iunie.

13 iun. 2014, 15:32
HOROSCOP DE WEEKEND: Probleme în amor

BERBEC

Acceptaţi cu plăcere marţi un contract, cu mari şanse de a vă propulsa într-un post mai bun. Reacţiile dv. sunt foarte dure la mijlocul intervalului (ripostaţi, ironizaţi şi îi convingeţi în final pe cei dragi că greşesc doar ei). Sensibilitatea marchează aproape toate relaţiile cu cei din anturaj.

TAUR

Nu vă odihniţi întreg intervalul din cauza coşmarurilor şi este posibil să produceţi în fiecare zi unele încurcături (fie din pricina unei exprimări anapoda, fie doar pentru că vă tremură mâinile). Le lăsaţi intenţionat celor din jur impresia că sunteţi preocupată în continuare numai de soarta lor.

ZODIA NOROCOASĂ – GEMENI

Aveţi numeroase planuri de viitor, care se referă însă doar la dv. Nu este indicat totuşi să vă faceţi iluzii şi să continuaţi miercuri să-i lăudaţi pe cei care vă produc numai necazuri. Este vorba se pare în primul rând de persoana iubită, apoi de rudele dv. foarte apropiate. Banii primiţi la începutul intervalului sunt cheltuiţi cu folos mai ales de nativele care au copii. Profesional, luaţi decizii care afectează întreaga familie, bazându-vă pe cererile şefilor direcţi, care sunt cam confuzi. Starea de sănătate este doar la prima vedere bună, însă ar trebui să repetaţi nişte analize medicale. Week-end-ul va fi de vis!

RAC

Marţi şi miercuri, cereţi multe explicaţii suplimentare celor care vă evită şi ajungeţi să vă motivaţi dv. reacţiile. Este bine să vă ocoliţi joi toţi prietenii şi să le cereţi ajutor rudelor. Trăiţi momente speciale vineri şi sunteţi singura care intuiţi adevăratele scopuri ale şefilor direcţi.

LEU

Veţi face tot posibilul să vă salvaţi postul, dar ar fi bine să vă gândiţi din când în când şi la prieteni şi colegi. Sunteţi obligată marţi ori joi să susţineţi un proiect şi descoperiţi că nu sunteţi deloc pregătită. Vă ajută serile un bun prieten, iar notarea „satisfăcătoarea” o primiţi împreună.

FECIOARĂ

Încă de la începutul intervalului admiraţi o persoană din anturaj şi sunteţi pe cale să vă îndrăgostiţi. Ar fi bine să clarificaţi situaţia dv. amoroasă, înainte de a se complica prea mult. Întregul interval, sunteţi nemulţumită de lipsa banilor, dar cum primiţi o sumă oarecare, imediat o cheltuiţi.

BALANŢĂ

Nu veţi renunţa miercuri la principiile dv. şi veţi juca un rol de „judecătoare” faţă de cei care greşesc sau încearcă să facă mici escrocherii la serviciu. Joi şi vineri, nu ţineţi cont nici măcar de sentimentele dv. de iubire! E o perioadă cu numeroase investiţii maxime ori de „acumulări” forţate.

SCORPION

La începutul intervalului, vor avea loc discuţii aprinse în familie, mai ales pe teme financiare. Joi, nu mai suportaţi comportamentul prietenilor, dar vă revoltaţi fără succes. Aşteptaţi poate prea mult din partea acestora sau nu mai vreţi să vă critice fără rost, permanent şi cu sarcasm accentuat.

SĂGETĂTOR

Îi veţi manipula întreg intervalul pe toţi nativii care vor să obţină „puterea” la un anumit nivel. De miercuri, nu vă pasă deloc de speranţele celor implicaţi, ci numai de bani! Veţi fi poate exagerat de amabile şi deosebit de tandre, aşa că nu este de mirare că veţi face din nou numeroase cuceriri.

CAPRICORN

Aveţi noroc toată perioada, dar reuşiţi să scăpaţi din încurcături mai mult datorită pragmatismului dv. maxim. Majoritatea celor căsătorite au dorinţe secrete care le depăşesc cu mult posibilităţile. Nativele implicate în afaceri au şanse de a câştiga prestigiu şi bani, dacă atrag şi simpatia presei.

VĂRSĂTOR

Pentru nativele cu datorii, apar migrene violente, imposibil de atenuat prin tratamente alopate clasice. Cu foarte mulţi adversari şi preocupate de aventurile galante de care nu puteţi scăpa, vă încăpăţânaţi întregul interval să faceţi investiţii, să împrumutaţi bani şi intraţi în încurcături mari.

PEŞTI

Starea de sănătate este destul de problematică pentru nativele mature, mai ales dacă nu au un regim de viaţă lipsit total de excese. Nu merg la medic pentru că sunt foarte ocupate şi greşesc. Relaţiile cu colegii, colaboratorii şi partenerii de „afaceri” sunt extrem de dificile întreg intervalul.

ASTROGRAMA SĂPTĂMÂNALĂ pe clickpentrufemei.ro