HOROSCOP DECEMBRIE 2014: Previziunile astrale pentru fiecare zodie

HOROSCOP DECEMBRIE 2014: Mai jos afli cum va fi luna decembrie 2014 pentru fiecare zodie, conform eastrolog.ro.

30 nov. 2014, 20:11
HOROSCOP DECEMBRIE 2014: Previziunile astrale pentru fiecare zodie

HOROSCOP decembrie 2014 

HOROSCOP decembrie 2014 Berbec:  Berbecii sunt in forma buna pe tot parcursul lunii decembrie 2014. Incordarea psihica din ultimele saptamani se risipeste, tendintele optimiste se intaresc. Simti ca ai mai multa forta, vezi lucrurile in culori mai luminoase. Se poate insa ca ultima decada din decembrie 2014 sa fie mai stresanta pentru Berbec si nu este exclus sa aduca si unele neplaceri de sanatate. Incearca sa eviti riscurile si excesele, mai ales in perioada Sarbatorilor.

HOROSCOP decembrie 2014 Taur: Perioada nu este grozava pentru sanatatea sau moralul Taurului. In decembrie 2014 resimti o oarecare slabiciune fizica, ai nevoie de mai mult repaus, pregeti la efort, iti lipsesc umorul sau entuziasmul obisnuit, ai momente de neliniste, incordare sau ingrijorare. Trebuie sa te relaxezi. Pentru Tauri, cele mai recomandate activitati de relaxare sunt cele care au legatura cu casa, familia, prietenii, pamantul si natura.

HOROSCOP decembrie 2014 Gemeni: O luna plina de freamat si culoare, in care Gemenii nu au timp pentru boli. De altfel, se stie ca entuziasmul stimuleaza sistemul imunitar si intareste organismul. Poate doar spre sfarsitul lunii mai lasi putin garda jos. Dar atunci se intampla un eveniment remarcabil: pe 23 decembrie 2014 Saturn paraseste casa bolilor Gemenilor, in care s-a aflat inca din 2012, iar tonusul general se imbunatateste.

HOROSCOP decembrie 2014 Rac:  Casa bolilor Racului este tranzitata in decembrie 2014 de mai multe planete rapide, ceea ce nu constituie neaparat o amenintare pentru sanatate, ci semnaleaza mai degraba o preocupare mai accentuata pentru chestiunile de natura medicala, pentru conditia fizica, igiena de viata si felul in care arati. Tendintele lunii decembrie 2014 sunt in principal favorabile pentru Raci: apar solutii, apar noi perspective.

HOROSCOP decembrie 2014 Leu: Esti intr-o forma de zile mari, mai ales in prima parte a lunii decembrie 2014. Ai energie cat doi, iar moralul iti este atat de ridicat ca aproape atinge cerul. Pentru o buna echilibrare a organismului, Leii au nevoie de miscare si de implicare in actiuni fizice intense. Pe de alta parte, este recomandat sa te feresti de excese si sa nu lasi garda jos in fata tentatiilor, mai ales in ultima decada.

HOROSCOP decembrie 2014 Fecioară: Cu sanatatea Fecioarelor nu prea este de joaca in decembrie 2014. Pe 5 decembrie Marte intra in casa bolilor Fecioarei, iar Marte aduce de felul sau necazuri, fiind responsabil mai ales cu bolile acute si inflamatorii, problemele musculare, febra, sangerarile, crizele dureroase, operatiile si accidentarile. Pe de alta parte, il poti pune la treaba pe Marte in favoarea ta, initiind demersuri de natura medicala.

HOROSCOP decembrie 2014 Balanţa:  Balanta are multa energie fizica si foarte multa vioiciune pe tot parcursul lunii decembrie. S-ar putea sa fie vorba chiar de un fel de agitatie sau surescitare, dar care, din fericire, nu este nociva, ci mai degraba stimulanta. Se recomanda sa faci mai multa miscare, sa mergi mai mult pe jos, sa iesi la aer. Luna decembrie 2014 este tocmai buna pentru mici vacante, iesiri in societate si activitati creative sau recreative.

HOROSCOP decembrie 2014 Scorpion : Ai un tonus multumitor, care promite sa devina si mai bun. Saturn, care ti-a cam subminat rezistenta si sanatatea in ultimii doi ani si ceva, pleaca, in sfarsit, din Scorpion. Deocamdata, in decembrie 2014 poti gasi o rezolvare pentru o problema medicala a ta sau a cuiva din familie. Este o perioada buna pentru controale si investigatii.

HOROSCOP decembrie 2014 Săgetător: Conditia fizica si psihica a Sagetatorilor este foarte buna in prima decada din decembrie 2014. Incepand din a a doua decada, ia-o mai usor. Venus, stapana casei bolilor Sagetatorului, va forma o conjunctie cu Pluto si un careu cu Uranus, ale caror efecte pot aparea cu zile bune inainte sau dupa data aspectului exact. Configuratia poate genera stres accentuat, conflicte, crize, raniri, accidentari si alte neplaceri bruste si neprevazute.

HOROSCOP decembrie 2014 Capricorn : Sanatatea Capricornilor nu trebuie neglijata. Rezistenta organismului nu este grozava, mai ales in a doua si a treia saptamana din decembrie 2014. Ar fi de dorit sa te odihnesti mai mult, sa eviti stresul si suprasolicitarea. Indiferent cat de incarcat ti-ar fi programul, impune-ti sa faci mici pauze de relaxare! Daca ceva scartaie, trebuie sa consulti imediat medicul si sa-i respecti indicatiile.

HOROSCOP decembrie 2014 Vărsător: Cu Marte in Varsator, in decembrie 2014 nu te poti plange de lipsa energie. Marte iti da forta si curaj, dar te poate predispune la nerabdare si nervozitate, sau la inflamatii, febra, pusee acute, raniri sau accidentari. Tendinta la excese este un alt factor care le poate da de furca Varsatorilor, mai ales in perioada Sarbatorilor. Daca vrei sa nu ai neplaceri, ar fi bine sa o iei mai usor.

HOROSCOP decembrie 2014 Peşti: Prezenta lui Jupiter in casa sanatatii Pestilor si relatia buna pe care Jupiter o are cu stapanul acestei case ar trebui sa exercite un rol protector, cel putin in primele doua decade din decembrie 2014. Ai insa doua puncte slabe: tendinta catre excese si tendinta catre risc. Daca reusesti sa-ti impui o conduita mai moderata si mai prudenta, nu vei avea probleme. Atentie, mai ales de Sarbatori!

Previziuni astrologice, luna decembrie 2014

Trigonul de foc pe care-l formeaza Uranus (situat in Berbec) cu Jupiter (situat in Leu) si cu planetele rapide care tranziteaza Sagetatorul (Venus, Mercur, Soarele), aduce un val de dinamism entuziast, de interes pentru innoire, progres si dezvoltare, care se manifesta mai cu seama in primele doua decade din decembrie 2014. Este o configuratie constructiva, care creeaza un culoar favorabil fiecaruia dintre noi intr-un domeniu sau altul al vietii. Trebuie doar sa fim receptivi si sa prindem din zbor oportunitatile.

Pe de alta parte, se recreeaza careul dintre Uranus si Pluto, cu efecte rascolitoare, cel mai probabil bruste, neasteptate sau brutale. Dupa data de 10 decembrie 2014, Venus este prinsa in clestele Uranus-Pluto, cu posibile consecinte suparatoare pentru relatii, intelegere si cooperare. Comunicarea poate fi si ea afectata in a doua parte a lunii.