HOROSCOP DECEMBRIE 2018 MIHAI VOROPCHIEVICI: ce zodii dau lovitura pe final de an. PREVIZIUNILE RUNELOR

Publicat: Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 20:16 // Actualizat: Duminică, 02 Decembrie 2018 10:37 // Sursa: romaniatv.net

Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, horoscopul runelor pentru toată luna decembrie.

Berbec - Berbecul are o lună în care i se recomandă să rămână în așteptarea unor schimbări foarte, foarte importante curând. Multe schimbări.

Taur - Taurul a fost destul de ostracizat în anul acesta, dar în decembrie se produce un salt rapid, calitativ în existența lor. Cu alte cuvinte, vor da lovitura la final de an.

Gemeni - Gemenii sunt într-o lună în care sunt fantastic de favorizați. E luna cadourilor pentru ei chiar din 1 decembrie. Recompense și aprecieri.

Rac – Răcușorii, la final de an, au runa de protecție. Vor fi protejați din toate punctele de vedere. Se știe că, în perioada postului, tentațiile sunt foarte mari și păcatele și mai mari. Deci, să aibă grijă.

Leu – Leii, la final de an, primesc magna cum laude. Câștigă din toate punctele de vedere.

Fecioară - Fecioarele au o lună fantastic de bună, cu multe vești bune, cu diferite cadouri. E și o lună de bani. Luna decembrie este numită de chinezi luna sacilor cu bani. Sunt 5 zile de sâmbătă, 5 de duminică, 5 zile de luni.

Citeşte mai multe aici

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 dec 09:57
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.7260
RON
19 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H