HOROSCOP DECEMBRIE 2018 OANA HANGANU: Cine câştigă mulţi bani, cine găseşte marea dragoste

Horoscop Oana Hanganu pentru luna decembrie 2018. Află cum va fi ultima lună din an pentru tine şi pentru cei dragi! Citeşte previziunile complete!

01 dec. 2018, 12:08
HOROSCOP DECEMBRIE 2018 OANA HANGANU: Cine câştigă mulţi bani, cine găseşte marea dragoste
Horoscopul lunii decembrie 2018 este marcat de 8 evenimente astrologice importante care vor influenţa toate zodiile: 
 
* 1 decembrie: Mercur retrograd va intra în zodia Scorpion;
* 2 decembrie: Venus va intra în zodia Scorpion;
* 6 decembrie: Mercur va reveni la ”mişcarea directă” în Scorpion;
* 7 decembrie: Lună Nouă în Săgetător;
* 13 decembrie: Mercur va intra în zodia Săgetător;
* 22 decembrie: Soarele va intra în zodia Capricorn;
* 22 decembrie: Lună Plină în zodia Rac;
* 31 decembrie: Marte va intra în zodia Berbec.
 

BERBEC
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Berbec anunță o perioadă perfectă pentru vacanță, odihnă și relaxare. Berbecii care doresc să înceapă o afacere sau să se concentreze pe un nou proiect ar trebui să amâne totul până în ianuarie 2019, când Marte, planeta Acțiunii (care îi patronează, de altfel) se va afla în zodia lor. Citește horoscopul complet aici!

TAUR
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Taur anunță schimbări pozitive în plan relațional și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul-pereche ori dorința de a se întoarce la o fostă iubire. După data de 22 decembrie, unii Tauri vor îmbina utilul cu plăcutul și vor pleca în călătorii ”de plăcere”, dar și în interes profesional. Citește horoscopul complet aici!

GEMENI
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Gemeni anunță armonie în relațiile de muncă, șansa de a câștiga mai mulți bani, iar pentru nativii singuri, o posibilă relație sentimentală cu un coleg. Pentru decizii importante, dar și pentru noi afaceri și noi proiecte, ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă din perioada 13-21 decembrie. Citește horoscopul complet aici!

RAC
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac le recomandă nativilor să acorde o mai mare atenție sănătății, să își evalueze relațiile și să se retragă din cele în care oferă sau investesc mai mult decât primesc, ori să stabilească noi limite sau reguli! În plan profesional, vor avea destule ocazii pentru a fi în centrul atenției. Citește horoscopul complet aici!

LEU
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Leu pune accent pe viața sentimentală a nativilor care, în primele 3 săptămâni, vor beneficia din plin de prezența Soarelui și a Marelui Benefic Jupiter în ”casa Iubirii” din astrogramă. Pentru cei care vor să călătorească sau să-și pregătească în detaliu vacanța de Sărbători, favorabilă este perioada 13-21 decembrie. Citește horoscopul complet aici!

FECIOARĂ
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte solicitantă pentru nativi, cu interes pentru ”socializare” în primele 13 zile și cu o atenție specială acordată partenerului și copiilor, în ultima parte a anului. Horoscopul conține și o atenționare: până în 6 decembrie, Mercur retrograd poate provoca probleme de comunicare, anularea unor întâlniri sau încurcături în călătorii. Citește horoscopul complet aici!

BALANȚĂ
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Balanță anunță o perioadă foarte importantă în plan financiar, pentru că nativii vor avea de câștigat: Micul Benefic Venus se va afla în ”casa Banilor”, iar Marte, planeta Acțiunii, se va afla în sectorul Profesiei din astrogramă. Marte le va cere să nu mai amâne deciziile și să acționeze! Citește horoscopul compet aici!

SCORPION
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Scorpion anunță oportunități în plan sentimental pentru nativi, pentru că planeta Iubirii se va afla în zodia lor. De asemenea, horoscopul lunii decembrie anunță noroc în plan financiar, combinat, însă, cu tendința de a cheltui prea mult. În ultima parte a lunii, Scorpionii își pot rezolva eventualele probleme juridice sau administrative. Citește horoscopul complet aici!

SĂGETĂTOR
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Săgetător anunță un sfârșit de an plin de noroc pentru nativi, perioada 13-21 decembrie fiind cea mai favorabilă. Atunci, în zodia Săgetător se vor afla Soarele, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur. În plan sentimental, noaptea de Anul Nou poate veni cu surprize și ”oportunități” pentru nativii singuri. Citește horoscopul complet aici!

CAPRICORN
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor ca în primele 3 săptămâni ”să își încarce bateriile” și să petreacă mai mult timp cu prietenii și familia, urmând ca de afaceri, profesie, schimbări și decizii personale sî se ocupe după ce Soarele va intra în zodia lor (în noaptea de 21/22 decembrie). Citește horoscopul complet aici!

VĂRSĂTOR
Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe viața profesională a nativilor, pentru că din 2 decembrie, Micul Benefic Venus se va afla în ”casa Carierei” din astrograma lor. Venus în ”casa Carierei” poate însemna mai multă atenție acordată imaginii, mai mulți bani din muncă, dar și întâlnirea cu sufletul-pereche într-un context legat de profesie. Citește horoscopul complet aici!

PEȘTI
Horoscopul lunii decembrie 2018 pentru zodia Pești anunță o perioadă foarte bună pentru transformarea dorințelor în realitate. Cu Marte în zodia lor, Peștii vor avea și energie, și ambiție, și spirit de inițiativă. În plan profesional, oportunitățile apar mai ales în a doua parte a lunii. Financiar, norocul le surâde de Anul Nou. Citește horoscopul complet aici!