Horoscop DECEMBRIE 2019. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

08 dec. 2019, 11:56
Horoscop DECEMBRIE 2019. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop tarot lunar DECEMBRIE pentru BERBEC

Incearca in acest sezon festiv sa te ocupi mai mult de un sector pe care l-ai neglijat in ultima vreme. Pot fi casa/familia, cariera, studiul sau un hobby care iti aducea multa bucurie. Luna decembrie este si asa foarte aglomerata cu diverse activitati. Deci, ai grija sa nu te distantezi prea mult de un anumit aspect al vietii tale.

Horoscop tarot lunar DECEMBRIE pentru TAUR

Sunt anumiti oameni cu care ai dori sa te reconectezi in aceasta luna decembrie si sunt sanse mari ca ei sa se intoarca in viata ta pentru totdeauna. De aceea este indicat sa faci o selectie atenta a celor pe care ii doresti alaturi de tine. Poate nu toti sunt ceea ce ai nevoie. Un simplu mesaj este de ajuns pentru a-i avea din nou aproape.

Horoscop tarot lunar DECEMBRIE pentru GEMENI
Dintr-un anumit motiv, gandurile tale se indreapta catre fostele iubiri, catre povestile de dragoste pe care le-ai lasat, cumva, neterminate. Poate ca mai ai niste lucruri de invatat din ele si de aceea revii la aceste teme. Poate ca iti este dor de cineva, poate ca inca mai ai sentimente pentru cineva. Pune-ti ordine in viata si concentreaza-te pe prezent. Lasa trecutul in urma!

Horoscop tarot lunar DECEMBRIE pentru RAC
Fa o pauza de la tot ce este stresant sau epuizant in viata ta, fie ca este vorba de munca, relatii sau proiecte. Fii brutal de cinstit cu tine insuti si vezi pe unde ti se scurge cea mai mare parte din energie. Identifica oamenii si situatiile care te epuizeaza si indeparteaza-te de ei. Valorizeaza timpul pentru tine, petrece mai mult in compania oamenilor pozitivi, care te incarca de optimism si energie buna. Vei vedea cum si tu vei redeveni, astfel, un alt om.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro