HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Zilele care îţi umplu portofelul din luna cadourilor. În ce zile nu este recomandat să împrumuţi bani

HOROSCOP DECEMBRIE 2020: Poate că, într-adevăr, banii nu aduc fericirea la care visezi, dar fără ei nu se poate. Energia Lunii își exercită influența asupra tuturor sferelor de activitate, într-o măsură mai mică sau mai mare, în funcție de faza prin care trece satelitul natural al Pământului. 

02 dec. 2019, 13:08
HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Zilele care îţi umplu portofelul din luna cadourilor. În ce zile nu este recomandat să împrumuţi bani

2, 3, 5 decembrie

Sunt posibile pierderi. De aceea, faceți numai ce v-ați planificat. Spontaneitatea ar putea provoca o gaură în buget greu de refăcut. Având în vedere că respectiva perioadă va fi dominată de Pești – un visător incurabil, certat cu simțul practic, este indicat să nu luați bani împrumut. 

6, 7 decembrie

Luna în Berbec. Se pot semna contracte, se pot încheia afaceri. Persoanele care au scos ceva la vânzare, vor găsi cumpărători. Banii obținuți nu trebuie risipiți pe fleacuri. Gândiți o invetiție pe termen lung.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019 Mihai Voropchievici. O lună plină de furtuni, cadouri, termene-limită şi mulţi bani. Karma joacă feste

8, 9, 10 decembrie

Luna a trecut în Taur, cunoscut pentru grija acordată apropiaților. Cumpărați cadouri pentru cei dragi. Nu veți regreta banii pe care i-ați cheltuit. O perioadă bună pentru luarea unor decizii nu tocmai tradiționale.

11, 12 decembrie

Luna se va afla pentru ultima zi în Germeni, ceea ce înseamnă că puteți negocia o majorare de salariu și un loc de muncă mai bun din punctul de vedere al condițiilor și avantajelor. Nu va limitați însă la vorbe: este nevoie de fapte concrete, de realizări pentru a convinge. Pe 12 evitați magazinele.

13, 14 decembrie

Luna se retrage din Pești. Dedicați aceste zile familiei, cumpărați doar strictul necesar.

15, 16 decembrie

Două zile instabile. Nu sunt recomandate efectuarea de operațiuni financiare, pentru că nimic nu e sigur: nici dumneavoastră nu aveți încredere în deciziile luate, nici contextul nu pare favorabil.

17, 18, 19 decembrie

Perioadă ideală din punct de vedere financiar. Norocul va fi însă de partea celor dispuși să munceasă, nu să chiulească. În comunicarea cu ceilalți fiți sinceri.

20, 21 decembrie

Luna în Balanță, o combinație considerată lipsită de orice armonie. Nimic nu se leagă, nimic nu poate fi dus până la capăt. Evitați orice contacte cu persoanele care au darul de a aduce energii negative în viața dumneavoastră.

22, 23 decembrie

Luna în Scorpion, un semn de apă și o perioadă recomandată pentru concediu, odihnă, distracții. Se poate face shopping.

24, 25 decembrie

Luna și Săgetătorul nu alcătuiesc o pereche armonioasă, ceea ce nu înseamnă că nu pof fi efectuate proceduri financiare. Căutați noi idei pentru investiții, afaceri.

26, 27 decembrie

Luna nouă în Capricorn pe 26, zi potrivită pentru achiziții dinainte planificate și pentru care dispuneți de mijloace. Nu faceți nici un fel de alte cheltuieli, lăsați-le pentru 27, când situația va fi bună.

28, 29, 30 decembrie.

Uitați de tot ce înseamnă afaceri, tranzacții, contracte. Luați o pauză, pregătiți-vă pentru a întâmpina Anul Nou. Luați cadouri, pregătiți totul pentru masa festivă, pentru petrecere, pentru vacanță.

31 decembrie

Luna în Pești. Ultima zi a anului. Moment de bilanț. Așezați-vă comod pe canapea, cu o cană de ceai în mână și butonați televizorul. Nu trebuie să faceți nimic altceva.