Horoscop decembrie 2022. Zodiile care intră cu energie pozitivă în noul an. Atenţie la Mercur retrograd!

Horoscop DECEMBRIE 2022. Ce semințe se plantează la final de an? Ce roade se culeg în 2023? Iată horoscop lunar decembrie 2022, ultima lună a transformatorului an 2022. Cum îți închei anul? Cum intri în 2023? Cum îți influențează astrele această lună?

02 dec. 2022, 15:33
Horoscop decembrie 2022. Zodiile care intră cu energie pozitivă în noul an. Atenţie la Mercur retrograd!

Horoscop decembrie 2022. Luna are că piesă centrală cea de-a patra intrare în retrograd a lui Mercur din acest an! Dar nici celelalte evenimente nu se lasă mai prejos. Decembrie se anunță o perioadă aglomerată și nu ne referim aici la cumpărăturile de sezon. Află mai multe despre evenimentele astrologice ale lunii decembrie 2022 aici.

Iata mesajul lunii DECEMBRIE 2022 pentru fiecare zodie:
Horoscop DECEMBRIE 2022. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Dragă Berbec, luna decembrie te va face dinamic și energic. Vei fi cu percepția foarte ascuțită și capabil să te descurci în timp util cu orice aspecte apar de rezolvat. Asigura-te că faci schimbările dorite înainte de mijlocul lunii, pentru că acum astrele te favorizează. Pot apărea unele obstacole minore, dar ele vor fi teportare și tu le vei putea depăși eficient. Dinamismul tău te va ajută să îți obții ce ți-ai propus și să simți succesul. Fii diplomat și vei fi recompensat.

Una peste alta, sunt influențe pozitive predominante ce te ajută să avansezi lin prin lună. La final de an, relațiile tale devin resurse valoroase pentru că tu dăruieșți altora multă iubire și deschidere. Totuși, îți prinde bine să ai în preajma și persoane mai realiste și nesentimentale, mai raționale care să îți scoată ochelarii roz de la ochi, ceea ce este foarte important dacă ai de luat decizii pe termen lung.

Horoscop decembrie. Zilele în care fiecare zodie este răsfăţată de astre

Horoscop lunar DECEMBRIE 2022. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dragă Taur, luna decembrie vei avea de-a face, că mereu, cu multe solicitări ce te stresează. Că element pozitiv, îți va fi ușor să închizi definitiv anumite uși și să clarifici situații, în special cele legate de statutul tauu profesional și financiar. Poate te gândești și să faci compromisuri că să îți stabilizezi câștigurile. Focuseaza-te pe unele planuri din trecut care pot fi readuse la viață. Dacă faci mișcările potrivite, poți realiza multe lucruri care te fac să zâmbești din nou.

Totodată, din cauza lui Marte în Gemeni, mai ai de trăit și experiență de a da drumul. Să dai drumul la ce? La orice te strâmtorează, te face dur și nerăbdător. Treci prin viață în decembrie într-un stil mediteranean, deși vremea și stresul sărbătorilor nu te îmbie la asta. Însă procedează diferit față de ceilalți – Uranus, căruia îi place mereu să facă notă discordantă, te va susține. Un ritm mai lejer nu este un panaceu, dar dacă ai clipe de relaxare te deschizi mai ușor către bogăția de oportunități că să te bucuri de viață total diferit.

Horoscop decembrie: Ce trebuie să faci în această lună ca să ai noroc tot anul 2022

Horoscop DECEMBRIE 2022. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Dragă Gemeni, decembrie are pentru multe multe surprize plăcute dar și unele provocări ce datează din cauza greșelilor din trecut. La începutul lunii, vei fi destul de sensibil și incapabil să acționezi rațional. Un tumult intern, plin de insecurități pentru viitorul tău și îndoieli legate de deciziile tale, îți va cam lua din energie. Evita să acționezi după aceste emoții; astrele te ajută să rezolvi mai târziu în luna aceste aspecte. Nu lua decizii finale în prima parte a lunii.

Sunt încă multe elemente pe care să le iei în calcul și riști să ofensezi inutil pe cineva. Deja în a două parte a lunii ai grad mare de libertate și poți da creativității spațiu nelimitat, în special dacă este în serviciul idealurilor tale. La final de an sunt constelații ce te susțin ce implică cooperarea cu alții.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.