Horoscop decembrie 2023. Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în luna cadourilor

Este o nouă lună cu trei zodii care ocupă primul loc pe lista celor mai bune horoscoape în decembrie 2023.

05 dec. 2023, 07:22
Horoscop decembrie 2023. Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în luna cadourilor

Horoscop decembrie 2023. În primul rând, cu Saturn în Pești apărând ca principală influență astrologică în decembrie și Soarele în Săgetător luminând spiritul, astfel încât munca să pară un joc, suntem îndemnați să gândim creativ chiar și la cele mai banale aspecte ale vieții noastre.

Poti face procesele mai eficiente și mai intuitive?
Există vreo modalitate de a declanșa viață în spațiile reci? De la designul interior la viața amoroasă până la modul în care îți bei cafeaua, orice și totul contează atâta timp cât înseamnă ceva pentru tine sau are o influență semnificativă asupra vieții tale.

Desigur, Mercur este evidențiat și pentru decembrie, deoarece va deveni retrograd între 13 decembrie și 1 ianuarie. Deoarece Mercur retrograd este în Capricorn și în Săgetător de data aceasta, accentul se pune foarte mult pe a ne asigura că nu am uitat detaliile din planurile noastre mărețe pentru viața și cariera noastră.

Horoscop BANI si SUCCES 5-10 decembrie 2023. Oportunităţi majore pentru zodii, magnet financiar de Moş Nicolae
Dacă te simți chemat, adoptă un obicei în jurnal în această lună și documentează cele mai importante experiențe pe care le trăiești pe măsură ce mergi.
Este mai ușor să identificăm lecții de viață și chiar semnale roșii atunci când aruncăm o privire în urmă când nu suntem atât de încărcați emoțional. Acum, să ne concentrăm asupra celor trei zodii cu cele mai bune horoscoape lunare pentru luna decembrie.

Horoscop decembrie 2023. 1. Vărsător, aceasta este o lună fără drame.
Vărsător, luna decembrie va fi o lună liniștită și relaxantă pentru tine. Unii dintre voi se vor încheia proiecte importante și se vor bucura de sfârșitul anului înainte de a începe o nouă aventură în 2024. Alții vor petrece timp cu cei pe care îi iubesc și se vor îndepărta de interacțiunile nedorite.

Cu Marte în Săgetător evidențiat ca principalul tău binefăcător astrologic în decembrie, te vei simți mai rapid decât de obicei în toate eforturile tale. S-ar putea să-ți faci și câțiva prieteni noi care îți vor uimi mintea cu povești interesante din viața lor.

Horoscop Cristina Demetrescu. Luna Neagră schimbă karma multor zodii. Conjuncţie cu Nodul Sud Karmic

Horoscop decembrie 2023. Luna în Vărsător la mijlocul lunii și Nodul Nord în Berbec aproape de sfârșitul lunii decembrie va avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra ta. Te vei simți mai sigur pe tine chiar dacă nu ai mulți susținători în jurul tău sau oameni care îți înțeleg viziunea.

Dacă te simți chemat, adoptă o activitate fizică în viața de zi cu zi și în rutina ta. Te va întări în mai multe moduri, mai ales pe plan intern. Pentru unii dintre voi, exercițiile intense sunt evidențiate, mai ales dacă te lupti cu anxietatea și gândurile repetitive.

Horoscop decembrie 2023. 2. Scorpion, ai un nou început.
Scorpion, luna decembrie va aduce noi schimbări surprinzătoare în viața ta și chiar noi responsabilități. Unii dintre voi ar putea fi programați pentru o promovare la locul de muncă. Alții se vor găsi în conflict cu o figură de autoritate și vor ieși învingători asupra sa, deoarece și tu apari ca o autoritate.

Venus în Scorpion și Mercur retrograd în Capricorn sunt principalii tai binefăcători în această lună. Așa că aplecă-te în activitățile care îți aduc bucurie și dezlănțuiește-ți adevăratul sine, mai ales în viața ta amoroasă. Dacă cineva te respinge din această cauză, va deschide calea unor oameni care au aceleași gânduri fără ca tu să fii nevoie să faci un efort. O atingere mai prietenoasă iti va fi, de asemenea, benefică în interacțiunile sociale și iti poate aduce oportunități noi.

Dacă te simti chemat, fa un ritual de recunoștință pe 21 decembrie în timpul solstițiului de iarnă. Te va ajuta să duci 2023 la sfârșit într-o notă bună și să deschizi calea pentru un 2024 fructuos. Lumânările galbene și verzi sunt cele mai bune pentru asta și, de asemenea, fructele ca ofrande către zeități, strămoși și puteri superioare.

3. Sagetator, banii vin spre tine.
Săgetător, luna decembrie îți va fi bună din punct de vedere financiar. S-ar putea să vii cu o idee de afaceri care să-ți adauge veniturile sau chiar să descoperi un fel de profit extraordinar.Tu esti deja în mijlocul unei acțiuni care se va încheia satisfăcător în decembrie. Poate fi în sectorul imobiliar sau chiar în domeniul sănătății.

Marte și Soarele în Săgetător apar drept principalii binefăcători astrologici luna aceasta. Asta înseamnă că forțele cosmice sunt aliniate cu tine și te vor ajuta să-ți atingi obiectivele mai ușor. Profită de această energie și vei fi mai productiv decât oricând! Nodul Nord din Berbec este, de asemenea, de partea ta prin aspectul trigon dintre Săgetător și Berbec. Prietenii și susținătorii vor aparea de nicaieri atunci când te aștepti mai puțin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.