Horoscop decembrie. Zodiile care ajung la medic de Sărbători 2021

Sezonul rece poate aduce o teamă în legătură cu accentuarea problemelor de sănătate existente sau cu apariția unora noi.

08 dec. 2021, 22:57
Horoscop decembrie. Zodiile care ajung la medic de Sărbători 2021

Horoscop decembrie

. Astrologii ne spun însă că debutul acestei ierni și luna decembrie se concentrează mai mult pe prevenție decât pe riscuri de îmbolnăvire.  Un program echilibrat în care să nu ne istovim cu pregătirile sărbători sau cu treaba în casă ci mai mult cu aspectele ce țin de binele nostru interior, de protecție și spiritualitate ne vor feri de probleme grave de sănătate.

Iată mai departe sfaturile astrologilor pentru luna decembrie în ceea ce privește sănătatea zodiilor:

Horoscop decembrie. Zodiile de Foc: Berbec, Leu și Săgetător
Zodiile de foc se pot considera norocoase în luna decembrie în ceea ce privește sănătatea. Nimic serios nu pare că le-ar putea strica planurile mai ales înainte de sărbători.

Mulți dintre nativii acestor zodii au avut o iarnă dificilă anul trecut iar teama de acum este justificată, dar din punct de vedere astrologic nu se previzionează probleme majore.  Energia și vitalitatea nu vă vor lipsi, chiar sistemul vostru imunitar se va întări considerabil.  O răceală simplă sau câteva dureri in zona lombară dacă întreceți măsura cu efortul fizic vor fi singurele care ar putea să apară acum dar pe care le veți putea trata acasă și într-o zi sau  două să vă refaceți complet.

Horoscop decembrie: Ce trebuie să faci în această lună ca să ai noroc tot anul 2022
Pentru doamne apare o atenționare pentru ingrijirea pielii odată cu anotimpul rece. Voi sunteți zodii de foc, iubiți căldura și soarele iar frigul iernii vă poate afecta și usca pielea. Aduceți un surplus de vitamine tenului prin creme și măști care, pe lângă efectul relaxant și aromaterapie, vă vor aduce aminte de zilele de vară.

Zodiile de Pământ –Taur, Fecioară, Capricorn
Nativii zodiilor de foc sunt sfătuiți să-și mențină sau să înceapă un mod de viață activ în această perioadă.  Nu uitați să includeți mișcarea în programul vostru de zi cu zi și indicațiile arată că o dietă mai sănătoasă sau un program avizat care să vă ajute să slăbiți ar fi foarte folositoare. Totuși, nu exagerați în cazul curelor de slăbire pentru a evita tahicardiile sau lipotimiile. Urmați un plan alimentar bazat pe carne slabă, pește, legume și doar fructe la desert și de Crăciun veți avea forma fizică potrivită și un tonus extraordinar.

Sfatul astrologilor este să alocați timp și buget pentru a vă repeta analizele generale. Paza bună trece primejdia rea și este bine să rămâneți precauți.

De asemene, deși este un subiect delicat, să nu uităm de amenințarea virusului COVID și să menținem cât mai bine regulile de igienă sanitară pentru ca perioada sărbătorilor să fie una cât mai frumoasă.

Horoscop decembrie. Zodiile de Aer: Gemeni, Balanță, Vărsător
După probleme destul de serioase cu care v-ați confruntat pe parcursul toamnei, decembrie vine cu vești bune privind starea voastră de sănătate. Dacă nu veți ignora odihna și veți aduce corpului vostru un aport suplimentar de magneziu, calciu, vitamina C și antioxidanți printr-o alimentație corectă, vă veți păstra starea de bine și veți avea echilibrul energetic pentru a face față tuturor pregătirilor. Sfatul astrologilor este să rămâneți cât mai mult pe lângă casă și să evitați drumurile lungi și obositoare.

Horoscop bani decembrie 2021. O lună complexă din punct de vedere financiar. Zodiile care se vor confrunta cu instabilitate financiară, zodiile care îşi vor majora veniturile

Atenție sporită la alimentația de sărbători pentru că sunt posibile crize de fiere, dureri de stomac sau greață.Doamnele trecute de 40 de ani sunt sfătuite să efectueze în această perioadă un control al sânilor, cum spuneam și în cazul zodiilor de pământ, paza bună trece primejdia rea.

Horoscop decembrie. Zodiile de Apă: Rac, Scorpion, Pești
Si zodiilor de apă astrologii le promit o perioadă bună din punct de vedere al sănătății în luna decembrie. V-ați consolidat sistemul imunitar iar rezistența voastră este foarte bună iarna aceasta, nici măcar răcelile și virozele nu se vor „lipi” prea des de voi. Cei ce nu au boli cronice nu au de ce să se teamă.

Atenționări sunt pentru cei ce au probleme mai vechi la nivelul tractului  digestiv și care acum trebuie să se menajeze și să-și tempereze consumul alimentar.  Nativii trecuți de 55 ani ar trebui să efectueze un control de prevenție cardiologic și să-și efectueze un set de analize de sânge înainte de Crăciun.