Horoscop. Din ce zodie îţi vine partenerul ideal de sex. Află pe cine să alegi!

HOROSCOP: Semnul tău zodiacal îţi poate spune cu cine eşti compatibilă sexual. Află cu cine trebuie să te combini ca să ai parte de cel mai tare sex!

14 mai 2014, 19:49
Horoscop. Din ce zodie îţi vine partenerul ideal de sex. Află pe cine să alegi!

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Tu Taur, el Fecioară, ştii ce va ieşi? O explozie de trăiri. Şi alături de un alt Taur sau împreună cu un Capricorn vei trăi intens fiecare clipă de iubire. Pentru tine e important şi ce simţiţi unul pentru celălalt, nu există doar sex şi atât în viziunea ta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă până acum ai mai avut relaţii cu diverşi bărbaţi, odată ce cunoşti o Balanţă descoperi în sfârşit ce înseamnă pasiunea şi plăcerea, şi îţi schimbi radical părerea cu privire la ce înseamnă sexul. ŞiVărsătorul sau Leii te vor impresiona.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul între raci se simte cel mai bine, şi acest lucru se întâmplă şi când vine vorba de relaţiile sexuale. Vei fi perfect compatibilă cu acest nativ, pentru că vă doriţi aceleaşi lucruri. Următoarea poziţie este ocupată de Scorpion, şi el lipsit de inhibiţii şi dornic de experienţe noi.

Leu (22 iulie – 22 august)

Şi tu, ca şi Racul, te vei înţelege de minune cu un bărbat din aceeaşi zodie. Nu veţi avea ce să vă reproşaţi şi vă veţi citi dorinţele din priviri. Pe următoarele locuri se vor clasa Berbecul, Săgetătorul şi poate chiar Balanţa, aşa că nu trebuie să îi ratezi!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă pari ruşinoasă şi foarte cuminte, în intimitate te dezlănţui cu adevărat. Poţi trăi clipe de neuitat alături de nativii din Capricorn, Taur, sau chiar Scorpion. Nu rata ocazia de a te combina măcar cu unul dintre aceştia, altfel nu vei simţi plăcerea maximă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei fi complet satisfăcută alături de un bărbat dinBalanţă sau Gemeni. După o partidă de sex cu unul dintre aceşti nativi, vei suporta greu trecerea la altcineva. Chiar dacă nu eşti una dintre norocoase, poţi încerca să scoţi tot ce e mai bun de la unLeu, ai toate şansele să câştigi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

De excepţie vor fi nopţile alături de un nativ din Peşti, dar niciRacul sau Fecioara nu te vor dezamăgi. Încearcă să găseşti acea persoană care te poate satisface din toate punctele de vedere, sexul nu este o rezolvare pentru toate.
 
Citeşte mai multe pe eva.ro