HOROSCOP: Dorinţele secrete ale fiecărei zodii

Dorinţe ascunse, nemărturisite, idealuri după care tânjim, cu toţii avem ceva în sufletul nostru pe care nu-l dezvăluim celorlalţi. Poate că ceea ce trăim zi de zi nu ne mulţumeşte pe deplin, iar sentimentul că ne lipseşte ceva e tot mai acut.

18 feb. 2017, 17:06
HOROSCOP: Dorinţele secrete ale fiecărei zodii

Berbec

Dorinţa secretă a nativilor din zodia Berbec este să aibă o viaţă socială armonioasă, bazată pe încredere şi colaborare. În mod deosebit, Berbecii apreciază oamenii care se ţin de cuvânt.

Taur

Taurul vrea să promoveze, să urce cât mai sus pe scara socială. Aceşti nativi adoră să fie şef, să comande, iar ceilalţi să-i asculte fără crâcnire.

Gemeni

Dorinţa ascunsă a Gemenilor este să ajungă nu numai celebri, dar şi foarte bogaţi. Chiar putred de bogaţi, dar fără să depună prea multă muncă.

Rac

Racul vrea să-şi însuşească obiceiurile unei elite spirituale şi să trăiască precum acea elită. Este vorba, în primul rând, de lumea celor care creează prin scris.

Leu

Leul vrea o poziţie socială importantă, dar care să nu fie supusă atenţiei şi criticii opiniei publice. Nu doreşte să răspundă pentru alţi oameni sau să fie tras la răspundere.

Fecioară

Dorinţa secretă a nativului în Fecioară este să trăiască aventuri memorabile, din care ar putea învăţa şi care ar putea interesa şi pe alţi oameni.

Balanţă

Dorinţa secretă a nativului din zodia Balanţă e una cât se poate de obişnuită. Cum e şi firesc, el vrea ca drumul vieţii să-i fie pavat cu succese.

Scorpion

Scorpionul e mai orgolios şi îşi doreşte să ajungă un om merituos, să ajungă sus în societate, dar numai şi numai prin puterea şi talentul său.

Săgetător

Dorinţa ascunsă a Săgetătorului este să decidă şi să împartă. Se vrea şef, măcar o dată în viaţa lui.

Capricorn

Dorinţa secretă –  Capricornul va dori foarte mult să se afirme, să fie un om important, să ştie că este preţuit şi căutat de oameni.

Vărsător

Dorinţa lui secretă este să cutreiere lumea, să cunoască alţi oameni, alte locuri, alte feluri de a trăi şi de a gândi. Vărsătorul este un aventurier.

Peşti

Peştii se vor tămăduitori. Nativii acestei zodii tânjesc să-şi ajute semnii şi vor să aibă cât mai mulţi prieteni.