HOROSCOP DRAGOBETE: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Citeste horoscopul dragostei pentru saptamana ce urmeaza si afla ce ti-au rezervat astrele. Unele native au sansa sa-si gaseasca marea iubire, in timp ce altele vor fi nevoite sa-si rezolve problemele de cuplu.

24 feb. 2014, 09:01
HOROSCOP DRAGOBETE: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

HOROSCOPUL DRAGOSTEI: Planeta Venus va avea si ea un rol important in magia ce se va crea in anumite momente, insa trebuie sa ne bazam si pe incredere.

Berbec
Traiul in doi nu va fi perturbat in aceasta perioada de timp. Daca te afli intr-o relatie, sunt sanse foarte mari ca aceasta sa evolueze. Puteti imbina utilul cu placutul, asa ca o idee de afacere ar prinde numai bine pentru aceasta perioada de timp si v-ar ajuta sa va dezvoltati increderea unul in celalalt. Daca nu esti implicata intr-o relatie, trebuie sa fii mereu pregatita, pentru ca nu stii niciodata cand te poti intalni cu „destinul”.

Taur
Conceptia ta asupra dragostei este foarte bine conturata, asa ca daca nu ti-ai gasit perechea, cel care va fi interesat de tine va avea de munca. Ti-ai trasat cateva reguli foarte stricte si privesti totul ca prin ochii unui muncitor, gata sa-si puna uniforma si sa respecte legile de „ordine interioara”. Incearca sa iesi in evidenta!

Gemeni
Esti foarte protectiva cu tine pentru ca nu doresti sa te raneasca nimic. Iubirea este precum un camp de lupta, iar tu esti constienta de asta, insa in aceasta perioada de timp nu esti pregatita sa faci nimic in aceasta directie. Tine minte, sufletul trebuie hranit, asa ca nu lasa ca aceasta negare a iubirii sa dureze prea mult, altfel risti sa-si pierzi sortitul.

Citeşte mai mult pe ele.ro