Horoscop dragoste 12-18 noiembrie 2018: cum atragi norocul de partea ta, se anunţă o săptămână aventuroasă

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

11 nov. 2018, 13:15
Horoscop dragoste 12-18 noiembrie 2018: cum atragi norocul de partea ta, se anunţă o săptămână aventuroasă

BERBEC

Este semn bun pentru tine pe plan sentimental în acest început de săptămână. Ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă, însă asta doar dacă te hotărăşti să ieşi şi să socializezi mai mult. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vor exista suficiente momente tensionate între tine şi partener astfel încât să refulezi. Atât tu, cât şi el veţi avea mult de muncă pentru a vă reface legătura dacă acum vă veţi spune cuvinte dure. 

TAUR

Îţi vei începe săptămâna având anumite dubii cu privire la fidelitatea partenerului de viaţă. E posibil să ai câteva motive pentru care ai ajuns să te gândeşti la ce e mai rău, dar, cu toate acestea, nu acuza fără să ai dovezi clare. În caz contrar, nu vei face altceva decât să te pui în situaţia de a asculta neputincioasă minciunile iubitului sau soţului tău. O persoană mai în vârstă îţi va da un sfat util, ia-l în seamă!

GEMENI

Nu vei avea parte de o atmosferă prea relaxantă acasă în această săptămână. Cu toate acestea, poţi da dovadă de maturitate pentru a reuşi să împiedici iscarea unui mare scandal. Dacă reproşurile devin exagerate şi niciunul dintre voi nu se opreşte din critică, cu siguranţă veţi ajunge într-o situaţie critică. Încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul şi să analizezi bine dacă motivele chiar sutn grave sau doar le daţi voi o importanţă mai mare decât ar trebui. 

RAC

Pentru că eşti foarte ocupată încă de la începutul acestei săptămâni, tot greul va pica pe umerii partenerului de viaţă. Va fi şi mai dificil pentru acesta în cazul în care aveţi copii. Pentru ca relaţia dintre voi să nu se răcească, cel mai probabil vei fi nevoită să faci unele compromisuri şi să renunţi la unele aspecte legate de carieră pentru a putea să ai timp şi de familie. Dacă eşti singură, te vei bucura de libertate mai mult decât oricând. 

LEU

Programul tău va fi destul de încărcat pe plan profesional în aceste zile, drept urmare relaţiile tale apropiate ar putea avea de suferit.

Faptul că nu ai timp pentru partenerul de viaţă îţi va crea neplăceri şi îţi va afecta puterea de concentrare la locul de muncă sau la cursuri. Încearcă pe cât posibil să faci alegeri în viaţă astfel încât să te poţi bucura de toate câte puţin. Dacă eşti singură, se anunţă evenimente de natură să îţi schimbe statutul. 

CITEŞTE MAI MULTE PE EVA.RO