Horoscop DRAGOSTE 15-22 mai 2023. Atentie mare în relatii, flirturi la birou în această săptămână!

Problemele nerezolvate din trecut isi fac din nou aparitia asa ca trebuie sa gasesti o solutie permanenta de rezolvare.

15 mai 2023, 13:33
Horoscop DRAGOSTE 15-22 mai 2023. Atentie mare în relatii, flirturi la birou în această săptămână!

Iata horoscop dragoste saptamanal 15-22 mai 023. Asteapta-te la neasteptat la inceputul saptamanii cand vine vorba de fiecare aspect al vietii. Inclusiv in ceea ce priveste chestiunile legate de inima. Soarele se uneste cu Uranus marti, trimitand un surub electric de energie prin venele noastre. Acest lucru ne poate determina sa exploram ceva (sau pe cineva) intr-un mod neconventional. Ar putea fi distractiv, dar daca suntem deja intr-un angajament, ar putea fi si un dezastru. Atentie!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec
Din punctul de vedere al vietii amoroase treci printr-o perioada extrem de frumoasa, tu si jumatatea ta sunteti mai apropiati ca niciodata. In acest fel, veti rezolva mai usor problemele din trecut. Te simti mai relaxat si mai calm in relatia de cuplu. Daca esti singur, vei fi abordat de cineva de la birou. Ce-ar fi sa dai persoanei o sansa? Nu ai nimic de pierdut.

Care sunt cele trei zodii care vor fi copleșite de noroc în luna iunie. Nativii sunt binecuvântați cu dragoste și mulți bani
Horoscopul dragostei Taur
Relatia de cuplu necesita atentia ta si implicarea mai activa. Problemele nerezolvate din trecut isi fac din nou aparitia asa ca trebuie sa gasesti o solutie permanenta de rezolvare. In caz contrar, vor deveni din ce in ce mai mari si vor genera si alte necazuri. Nu ai pe cineva special in viata ta? Este momentul sa-si spui unei anumite persoane ce simti pentru ea. Exprima-ti sentimentele. Pana la urma intotdeauna vor castiga oamenii curajosi.

Horoscop dragoste Gemeni
S-au adunat norii asupra relatiei de cuplu? Clarifica lucrurile si nu permite nimanui sa intervina intre tine si partener. Da dovada de maturitate su ajuta relatia sa mearga mai departe. Daca esti singur, lucrurile se vor imbunatati. Nu esti interesat sa intri in acest moment intr-o relatie serioasa, mai degraba vrei sa te distrezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 15-21 mai 2023. O saptamana plina de evenimente datorita lui Jupiter cel benefic si Lunii noi negre in Taur!
Iata horoscop saptamanal 15-21  mai 2023. Aceasta este o saptamana astrologica incarcata, cu un eveniment demn de remarcat aproape in fiecare zi. La finalul saptamanii trecute s-a incheiat, Mercur retrograd si putem rasufla usurati pe masura ce comunicarea devine mai putin confuza si mai putin frustranta. Apoi, marti, Jupiter, planeta norocului si abundentei, paraseste Berbecul impulsiv si intra in Taurul hotarat. Stii cine esti si ce pretuiesti, ramai ferm in aceasta cunoastere, iar universul te va rasplati. Saptamana o incheiem sub puternica influenta a Lunii noi negre.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un anumit proces te-a obosit sau te-a facut sa te simti retras din circuitul tau firesc si eficient, incepe acum sa se apropie de final. Exista o anumita secretomanie ce poate sa apara in urmatoarele saptamani si in care esti implicat intr-un fel, insa trebuie sa astepti cu rabdare ca sa ai toate informatiile clare inainte sa reactionezi sau sa raspunzi. Ceva se schimba dramatic in culise, la baza lucrurilor, iar drept rezultat ti se va permite sa fii tu insuti.

Citește și: Care sunt cele 4 zodii care trebuie să strângă banii la saltea. Află cum îți va fi norocul în următoarea perioadă

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Poti recunoaste acum usor situatiile in care altcineva doreste mai mult control decat au sau decat isi dau voie sa aiba. Cineva din viata ta poate avea o schimbare de atitudine, dorind sa preia controlul asupra a ceva ce a pastrat pentru sine inca din luna aprilie si pe care acum, brusc, doreste sa o puna in practica, implicandu-te si pe tine. Desigur ca ai toata libertatea din lume sa simti daca este ceva bun si pentru tine sau nu. Daca iti place cum suna, daca se aliniaza bine cu prioritatile tale, tot inainte. Daca nu, nu.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Vrei sa aduci ceva la un final ? Este timpul favorabil sa actionezi in asemenea directie fara sa fii nevoit sa implici si o alta persoana. Vei vedea ca si aceasta persoana va gasi beneficiul demersului tau, chiar daca nu este foarte incantata de el. Asta se intampla pentru ca vede buna intentie si intelege mental ca este mai bine asa. In alta ordine de idei, va fi nevoie sa incepi sa te concentrezi si preocupi mai mult de detalii intr-un domeniu la care nu te asteptai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.