Horoscop DRAGOSTE 19-25 OCTOMBRIE 2020. Ce saptamana pentru dragoste si bani!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 19-25 OCTOMBRIE 2020. Penultima saptamana din octombrie sta inca sub influenta Lunii noi in Balanta. Planetele iubirii Marte si Venus se intalnesc cu Jupiter, aducand noroc la dragoste si bani. Dorinta este puternica, iar norocul este de partea ta!

19 oct. 2020, 09:55
Horoscop DRAGOSTE 19-25 OCTOMBRIE 2020. Ce saptamana pentru dragoste si bani!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

Obligatiile din ultima vreme te-au facut sa-ti neglijezi partenerul. Trebuie sa fii mai romantic, mai cuceritor, mai pozitiv, astfel incat sa indrepti lucrurile. Daca esti singur, fa prima mutare. Astrele sunt favorabile unei schimbari de zile mari in viata ta!

Horoscopul dragostei Taur

Relatia de cuplu trece prin momente favorabile, insa tot mai este nevoie de putin mai multa atentie fata de partener. Schiba-ti putin rutina, astfel incat sa ai mai mult timp si pentru amor. Daca esti in cautarea jumatatii, aceasta saptamana se anunta interesanta. Nu-ti pierde speranta!

Horoscop dragoste Gemeni

Pot aparea cateva dubii in ceea ce-l priveste pe partenerul de cuplu. Atentie mare cum pui problema. Nu te instraina de partener, dar incearca sa-i spui ce ai pe suflet. Vei vedea ca multe din propbleme pleaca tocmai din nesiguranta ta. Daca esti singur, distreaza-te cu prietenii, zambeste mai mult. Nu ii pierde dispozitia pentru flirturi, dar nici nu pierde vremea cu persoane care din start se arata nepotrivite pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.