Horoscop DRAGOSTE 2015: Ce ţi-au rezervat astrele pentru zodia ta

Publicat: Vineri, 06 Februarie 2015 18:28 // Actualizat: Vineri, 06 Februarie 2015 18:28 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop DRAGOSTE: Anul 2015 va fi un an plin de teste pentru majoritatea semnelor zodiacale:Scorpionii scapă de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale înflăcărate,Gemenii se redescoperă în sfârșit iar Racii iau o pauză de la excese.

HOROSCOP 2015

Balanțele vor continua și în 2015 să fie la fel de pasionale și să pună suflet în fiecare lucru pe care îl vor întreprinde cu persoana iubită, Săgetătorii vor călători mult cu persoana iubită și vor trăi cel mai fericit an din ultimii 10 ani pe plan sentimental.

Pentru CapricorniVărsătoriși Pești, anul dragostei 2015 stă în felul următor: Vărsătorii vor avea ocazii nenumărate pentru a lega o relație frumoasă de dragoste, Peștii s-ar putea (re)căsători iar Capricornii vor avea un an și mai liniștit și mai așezat din punct de vedere sentimental. 

Berbec

Berbecii vor trăi episoade de romantism unice în 2015, mai ales în prima jumătate a anului atunci când vor avea în casa iubirii planeta Jupiter. Din ianuarie și până în luna august se așteaptă o serie de evenimente pe plan sentimental care îi vor înălța pe Berbeci astfel încât uneori vor fi nevoiți să fie trași de mânecuță pentru a fi mai realiști și a coborî din nori, mai ales că Berbecii sunt semne zodiacale de factură realistă.

Berbecul va învăța noi tehnici de flirt dar nu de la anumite persoane ci din experiențele trecute eșuate. Nativul Berbec va ști în 2015 cum să atragă toate privirile asupra sa și își va descătușa în sfârșit șarmul debordant original pe care îl ținea ascuns în 2014. Nu vor lipsi fanteziile sexuale îndeplinire și experiențele pe care și le vor aminti toată viața, mai ales că s-ar putea ca în luna iunie să întâlnească marea dragoste.

Taur

In 2014 ai scapat de tranzitul lui Saturn prin casa relatiilor Taurului, tranzit care a inceput in 2012. Ultimii ani au fost probabil mai apasatori sau mai solicitanti si trebuie sa se fi lasat cu concluzii, lectii sau intamplari remarcabile pentru viata de cuplu a Taurilor.

Saturn paraseste casa relatiilor Taurului mai intai pe 23 decembrie 2014, lasandu-te sa respiri liber in prima parte a lui 2015.

Gemeni

Sună clopoței de nuntă pentru Gemeni în 2015. Aceștia pot reflecta serios pentru stabilirea unei relații serioase. Nativul în Gemeni s-a săturat de aventuri și va căuta stabilitatea în anul 2015. Gemenii își vor pune în sfârșit anumite întrebări pe care trebuiau să și le pună încă din 2014: Sunt cumva în relația potrivită? Sunt cu adevărat fericit alături de persoana cu care împart aceeași casă? Ce vreau de fapt de la o relație? M-am schimbat prea tare de când am această relație? Și așa mai departe.

Începând cu 2015 și până în 2018, planeta Saturn va petrece următorii trei ani în casa Cuplului Gemenilor. Saturn îi va învăța pe Gemeni, cu înțelepciunea și sobrietatea specifică, nevoile reale pe care le au și cum pot să facă față tentațiilor și iluziilor trecătoare. Tocmai de aceea, anul 2015 va fi unul plin de încercări pentru Gemeni, teste pe care planeta Saturn le va arunca în fața nativului cu multă măiestrie.

Rac

Influența lui Pluto din casa Cuplului a zodiei Rac mai rămâne și în 2015 o influență suficient de relevantă pentru ca anumite decizii ale nativului Rac să nu fie luate fără o analiză temeinică. Pluto caută perfecțiunea nu doar pe plan profesional ci și pe cel sentimental și încearcă să producă adevărate schimbări la nivel sufletesc.

Racul va fi mai extremist în comportament în 2015 (oricum are deja accente extremiste conform conformației sale astrale) și va trebui ca în anul ce vine să se gândească nu de două, ci de 10 ori înainte să facă ceva în legătură cu persoana iubită. Dacă Racul va ignora semnalele primite de la Pluto, atunci va avea de suferit foarte mult și va cădea în patimi și vicii pe care credea că le va putea stăpâni.

Leu

Viața intimă pentru zodia Leu devină una mai relaxantă în 2015, și asta se va simți încă din primele săptămâni ale noului an. Leii vor putea suferi la mijlocul anului anumite probleme de ordin organizatoric ori funcționăresc (anumite proprietăți puse în pericol din erori administrative ori chiar judiciare, termene ale unor documente întârziate etc).

Nativul Leu va fi întâmpinat de o serie de situații inedite în 2015, mai ales după mijlocul verii. Și asta pentru că fostele mari iubiri ale Leului s-ar putea întoarce… total schimbate sau prin interpuși. Leul va trebuie să facă față unor situații la care nu s-a gândit niciodată: să ia masa cu două foste mari iubiri care s-au certat în trecut dar au devenit prietene, să descopere că o persoană cu care a împărțit totul acum este așezată la casa sa cu familie și copii etc.

Citeste horoscopul INTEGRAL pentru fiecare zodie pe TeoTrandafir.com

 

loading...
12 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 feb 19:07
...în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Mai mult The post ...
06 feb 19:07
...în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Mai mult The post ...
06 feb 18:58
...i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Mai mult ...
06 feb 18:58
...i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Mai mult ...
06 feb 18:54
...care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… …read more ...
06 feb 18:47
...de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
06 feb 18:47
... .recentcomments a{display:inline !important;padding:0 !important;margin:0 !important;}
ultimele stiri


Just another WordPress...
06 feb 18:43
...de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
06 feb 18:40
...de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
06 feb 18:39
...de chingiile în care i-a ținut planeta Saturn, Fecioareletrăiesc iubiri platonice și aventuri sexuale Citește mai departe… Soursa: romaniatv.net ...
Afişează următoarele 10 comentarii
Afişează toate comentariile
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H