Horoscop dragoste 2023. 5 femei din zodiac care atrag bani şi bogăţie

Noul an aduce schimbări în planul relaţiilor, iar cinci femei din zodiac ies în evidenţă. Au noroc pe toatre planurile, iar dragostea este în top în orice moment al anului.

13 ian. 2023, 19:30
Horoscop dragoste 2023. 5 femei din zodiac care atrag bani şi bogăţie

Horoscop dragoste 2023 – Berbec

Reprezentantii Berbecului sunt deja cunoscuti ca oameni deosebit de orientati spre cariera, orientati spre succes, ambitiosi si hotarati. Pentru aceasta, caracterul lor puternic este aliatul lor pretios care le permite sa-si atinga mai usor obiectivele.

Pe langa faptul ca au un anumit talent de a identifica cele mai bune proiecte, femeile Berbec au un simt al afacerilor remarcabil, care se intampla sa fie una dintre pietrele de temelie ale succesului lor potential. Calitati robuste care sunt conduse in mod constant de dorinta lor puternica de a-si construi o cariera de succes. Dar asta nu este tot, deoarece femeile Berbec par sa aiba si norocul de partea lor cand vine vorba de finante. Pentru ca adopta o atitudine de incredere si determinare in timp ce stiu sa-si asume riscuri, probabil ca din aceasta stare de spirit provine norocul. Putem spune ca ei sunt cei care o creeaza.

Horoscop 2023 cu Mariana Cojocaru: „Nu este un an pozitiv!”. Axa karmică, Luna Neagră şi Mercur retrograd pândesc zodiile în acest an

Horoscop dragoste 2023 – Taur

Pe masura ce femeile Taur cultiva o dorinta puternica de a duce o viata confortabila si usoara, o energie naturala le determina sa se imputerniceasca pentru a atrage bani catre ele. Drept urmare, multi dintre ei devin bine.

Prosperitatea nu este neobisnuita printre nativii celui mai „obstinat” semn al zodiacului. O incapatanare care, bine guvernata, le permite sa-si construiasca cariera incet, dar sigur. Mai devreme sau mai tarziu, ajung sa obtina un mare succes. Oricum, potentialul de a atrage avere exista, mai ales ca poate fi generat si de capacitatea lor de a crea relatii de succes.

 

Horoscop dragoste 2023 –  Gemeni

Iata, poate, semnul care ar putea provoca cel mai mult. Si pe buna dreptate, femeile care il reprezinta ar avea de partea lor un noroc considerabil. Atat de mult incat unii dintre ei nu stiu exact de unde poate veni bogatia lor in crestere. Daca ii vedem atingand culmile succesului, este pentru ca norocul le zambeste adesea. Si de parca nu ar fi de ajuns, unii dintre ei ajung sa se casatoreasca cu multimilionari sau sa castige usor la loterie.

Horoscop dragoste 2023 – Leul

Reprezentantii zodiei Leu au ca principal atu independenta lor. Ei stiu sa profite foarte mult de autonomia lor pentru ca au o relatie foarte sanatoasa cu aceasta. Si din motive intemeiate, ar fi cele mai independente femei ale zodiacului  din punct de vedere financiar. Pe langa aceasta atitudine salutara, bogatia lor provine si din relatiile cu oameni de mare influenta, in special datorita farmecului lor care ii captiveaza pe cei din jur. Incetul cu incetul, se trezesc in varful succesului.

Horoscop rune. Runa RAIDO, a carului de război, aduce conflicte mari în această săptămână. Cum staţi cu belşugul de pe card

 

Horoscop dragoste 2023 – Capricorn

Nativii din Capricorn atrag in mod natural banii catre ei cu o usurinta destul de deconcertanta. Totusi, daca pare atat de usor, este pentru ca starea lor de spirit se preteaza perfect. Datorita acesteia, ei fac alegeri astfel incat banii sa devina raspunsul sistematic la actiunile lor. Si cu siguranta, multi dintre ei se angajeaza in cercetari de piata. Atitudinea lor este si ea exemplara pentru ca stiu de ce au nevoie in viata si merg direct la obiect. Nu este vorba de a-si pierde timpul ingrijorandu-se de lucruri banale si nu este vorba doar de munca sau de cariera in general, ci si de cei din jur.