Horoscop dragoste 2024. Venus nu mai este în mişcare retrogardă, zilele în care zodiile vor simţi fluturi în stomac

Cu 2023 în sfârșit în oglinda retrovizoare, haosul de la Venus retrogradă din vara trecută (alias sezonul despărțirilor) este probabil o amintire îndepărtată, chiar dacă flashback-urile sunt mai greu de uitat.

12 ian. 2024, 17:41
Horoscop dragoste 2024. Venus nu mai este în mişcare retrogardă, zilele în care zodiile vor simţi fluturi în stomac

Horoscop dragoste 2024. Oricare ar fi situația ta, astrologia anului 2024 pare mult mai promițătoare pentru îndrăgostiții de pretutindeni, Venus făcând mișcări care ar trebui să beneficieze toți cei din departamentul de dragoste în patru zile foarte norocoase.

Horoscop dragoste 2024. Cum să folosesti astrologia pentru a manifesta romantism

Cheia manifestării iubirii și a relațiilor se află în mare măsură pe Venus. Fiind o planetă a intimității, romantismului și plăcerii, starea lui Venus în cosmos tinde să descrie tipurile de parteneri pe care îi vei atrage, precum și să ofere o perspectivă asupra faptului dacă întâlnirile sunt în prezent cu sau fără provocări majore.

Horoscop dragoste 2024. Când Venus se află într-unul dintre semnele sale de origine (Taur sau Balanță), conectarea și relaționarea cu ceilalți se poate simți ușoară și plăcută; atunci când Venus se află într-unul dintre semnele prejudiciului său (Berbec sau Scorpion), retrograd, sau legat de Marte sau Saturn printr-un pătrat sau opoziție, poate perturba liniștea și îngreunează înțelegerea bine cu ceilalți.

Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2024. Previziuni în funcţie de Ascendent, săptămână cu grad karmic ridicat
Horoscop dragoste 2024. Din fericire, 4 întâlniri promit că își vor face magia în viața ta amoroasă în 2024:

  • 3 aprilie: Venus în conjuncție cu Neptun în Pești
  • 23 mai: Venus în conjuncție cu Jupiter în Taur
  • 17 iunie: Mercur conjunge cu Venus în Rac
  • 15 septembrie: Venus în Balanță trigon Jupiter în Gemeni

De asemenea, bine de remarcat: Va exista exact zero Venus retrograd în următoarele 365 de zile. Acest lucru nu înseamnă doar că planeta iubirii va străbate cosmosul cu mai puține întârzieri și eșecuri, dar sugerează și că interesele tale romantice nu vor trebui să treacă prin atâtea cercuri pentru a ajunge la tine, așa că atragerea de conexiuni va fi mult mai usoara.

Iată cele mai norocoase date pentru a manifesta dragostea în 2024, conform astrologiei.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu 2024. Zodiile binecuvântate tot anul, au parte de grămezi de bani şi potop de dragoste, iar sănătatea este de oţel

3 aprilie
Unul dintre cele mai norocoase tranzite astrologice pentru romantism începe cu Venus unit cu Neptun în Pești, crescând capacitatea ta de a iubi fără limite sau limite.

Deoarece Venus este exaltată în acest semn de apă mutabil, planeta orientată spre parteneriat poate vedea fără efort dincolo de defectele unui potențial partener, făcându-i mai ușor să-i accepti pe ceilalți așa cum sunt, fără prea multă judecată sau critică. Acest tranzit este deosebit de norocos pentru cei care se pot concentra prea mult pe neajunsurile unei interese amoroase, deoarece va compensa nevoia de a găsi greșelile celorlalți.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.