Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Marte se află în Casa Scorpionului cel pasional, vine o săptămână plină de iubire

Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Asigura-te inainte de toate ca ti-ai indeplinit obligatiile si responsabilitatile.

21 nov. 2021, 23:50
Horoscop DRAGOSTE 22-28 noiembrie 2021. Marte se află în Casa Scorpionului cel pasional, vine o săptămână plină de iubire

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021.

Marte se afla intr-una din casele sale (Scorpionul cel profund si pasional) si are o legatura cu Venus cea sufocanta, aflata in Capricorn. Daca o relatie este in curs de dezvoltare, aceasta influenta astrala este excelenta.

Patrarul de Luna de sambata, in zodia Fecioarei tempereaza putin nevoia de libertate mai mare pe care Soarele si Mercur o dau. Asigura-te inainte de toate ca ti-ai indeplinit obligatiile si responsabilitatile.

 

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 Berbec
Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, fii mai atent si mai devotat partenerului de cuplu. Fii diplomat si flexibil. Renunta la incapatanare si vei vedea imbunatatiri semnitficative ale vietii in doi. Daca esti singur, renunta la comportamentul egoist si fa tot ce-ti sta in putere pentru a cuceri persoana de care esti indragostit. Daca nu faci nimic, n-ai nicio sansa.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 Taur
Dinamismul tau iti va oferi impulsul de care ai nevoie pentru a gasi solutii permanente pentru problemele amoroase care apar. Petrece mai mult timp cu partenerul de viata, fii mai romantic si va puteti bucura de momente intime fierbinti. Daca esti singur, intelege ca esti direct raspunzator pentru situatia in care te afli. Daca nu iti schimbi atitudinea, vei avea aceleasi rezultate.

Horoscop dragoste 22-28 noiembrie 2021 Gemeni
Planetele promit evolutii pozitive in viata amoroasa. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, starea de spirit va fi erotica si senzuala. Daca esti singur, reconsidera-ti atitudinea legata de amor si vezi ce se intampla. Nu este exclus ca o persoana din viata ta sa reapara. Aveti multe chestiuni nerezolvate intre voi si poate ca este vremea sa le terminati acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 22-28 noiembrie 2021. Simti nevoia de schimbare?

Iata horoscop saptamanal pentru 22-28 noiembrie 2021. Soarele intra in Sagetator si totul incepe sa se schimbe. Arcasul zodiacului, semn mutabil de Foc, este atat de flexibil si de iubitor de libertate, incat apare brusc dorinta de a face ceva diferit. Cu toate ca sunt restrictii din cauza pandemiei, vrei sa calatoresti, sa explorezi locuri neumblate. Tanjesti dupa varietate si stimulare, dupa mai multa mobilitate. Aceste dorinte sunt accentuate si de Jupiter, patronul zodiei Sagetator, aflat acum intr-o alta zodie iubitoare de libertate – Varsator.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Planurile de calatorie si orice faci acum iti expandeaza experienta de a fi viu si te umple de entuziasm in aceasta saptamana. Asta se intampla pentru ca esti dornic sa cresti, sa inveti si sa explorezi noi directii. Este un timp minunat sa urmezi un curs sau sa te duci din nou la o forma de scolarizare. Intre timp, vei crea impresie fabuloasa sefilor, parintilor, oricaror autoritati. Da, acum este timpul sa te evidentiezi si in proiecte de munca sau sa faci orice ca sa avansezi. Evita cat de mult poti discutiile in contradictoriu, mai ales la inceput de saptamana, pe teme de proprietate, bunuri comune.

Horoscop 2022: un an foarte bun cu realizări mari pentru zodiile care nu au datorii karmice
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Tie iti pasa de mediu si de subiectele sociale iar in aceasta saptamana te poti lasa ambalat de asemenea subiecte si deveni implicat in discutii despre politica, subiecte rasiste sau religioase. Nu face asta, nu in aceasta saptamana. Da in spate, stai retras si nu te implica in subiecte ce duc la cearta pentru ca rezultatul nu va fi unul bun. Este una din acele situatii in care trebuie sa fii prudent ca sa supravietuiesti. Vestea buna este ca te vei bucura de caldura companiei prietenilor, in special a celor creativi si artistici. Fii aliat cu cine te simti cel mai bine si cu cine iti functioneaza relatia acum.

Horoscop decembrie 2021. Ce zodii sunt lovite de noroc la finalul anului. Curg banii, vin cadouri din străinătate, iar iubirea este la cele mai înalte cote
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Fa-ti un favor si stai cat de mult poti deoparte de confruntari cu parintii, sefii, profesorii, politia si orice fel de autoritate, in special la inceputul saptamanii. Nu vei castiga daca intri in argumentatii cu oricine. Timpul potrivit este totul. Trebuie sa stii cand sa te expui si cand nu. Intre timp, poti reintra in contact cu prieteni din trecut si poate membrii ai unui grup pe care nu i-ai vazut demult. Profita din plin de asta. Unii dintre voi puteti fi sau deveni implicati intr-o poveste amoroasa secreta. Altii dintre voi se vor bucura de clipe de solitudine in imprejurari minunate ca sa va mai trageti sufletul si face ca viata sa fie mai usoara si mai blanda cu voi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.