Horoscop DRAGOSTE 23-29 august 2021. Minunata Venus aduce intalniri amoroase sub Luna Plina

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie. Se anunta o saptamana cu multe evenimente. Soarele a ajuns la jumatatea anului astrologic. Se afla in cea de-a sasea zodie – Fecioara, deci e vremea pentru organizare.

23 aug. 2021, 10:05
Horoscop DRAGOSTE 23-29 august 2021. Minunata Venus aduce intalniri amoroase sub Luna Plina

Horoscop dragoste 23-29 august 2021.

Minunata Venus se afla inca in Balanta si esti in cautare de parteneriate si relatii constructive. Unii norocosi au parte si de intalniri amoroase aducatoare de satisfactie. Ceva prinde contur pe termen lung!

Horoscop DRAGOSTE 23-29 august 2021 Berbec
O saptamana excelenta sa-ti expui sentimentele si sa te apropii si mai mult de partenerul de cuplu. Nu sunt excluse activitati in natura care sa va readuca voia buna si armonia in cuplu. Daca esti singur, ai nevoie de mai multa incredere de sine pentru a putea cuceri pe cineva. Iesi in lume si scoate la lumina latura ta amuzanta.

Horoscop DRAGOSTE 23-29 august 2021 Taur
O saptamana pozitiva, cu discutii foarte importante in cuplu. Bucura-te de fiecare secunda petrecuta alaturi de partener, fara inhibitii si restrictii. Se anunta un weekend fierbinte. Daca esti singur, acum este perioada propice sa abordezi persoana de care esti indragostit. Dar nu exagera cu entuziasmul, caci s-ar putea sa o sperii.

Horoscop DRAGOSTE 23-29 august 2021 Gemeni
Profita de aceasta saptamana pentru a aduce o gura de aer proaspat in relatia de cuplu. Ai nevoie de spontaneitate si onestitate. Iesi cu partenerul in oras sau rezerva un weekend in doi. Daca esti singur, ai nevoie de o doza serioasa de realism. S-ar putea ca asteptarile tale sa fie setate prea sus si de aceea sa nu fii incantat de persoanele care te curteaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop general 23-29 august 2021. Ce progrese ai?
Iata horoscop saptamanal pentru 23-29 august 2021. Soarele a ajuns la jumatatea anului astrologic. Se afla in cea de-a sasea zodie – Fecioara, deci e vremea pentru organizare. Mercur si Marte sunt deja aici, oferindu-si oportunitatea de a face lucrurile sa mearga. Pana la finalul saptamanii ar trebui sa-ti dai seama de progresele facute. Mai mult, legaturile dintre Marte si Uranus in Taur (semnul fundatiilor), devin mai puternice. Ceea ce inseamna ca munca grea si mintea deschisa aduce oportunitati pentru castiguri surprinzatoare.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Se intampla asa de multe in lumea ta interioara incat nu esti sigur ce alegeri sa faci din multitudinile de posibilitati la indemana si ai nevoie si de un suport emotional in acest proces. Lucrurile din viata ta s-au dezvoltat rapid si unele schimbari abupte si-au urmat cursul complet in afara controlului tau si abilitatilor tale. Ia momente mai dese sa respiri, sa te concentrezi pe starea ta de bine si pe inima ta si nu va fi nimic ce nu poti gestiona. Totusi, asigura-te ca esti bland cu tine, pentru ca vinovatia si judecata iti vor lua din energie in loc sa vezi ce e important pentru sufletul tau.

Horoscop septembrie 2021. Ce zodii vor avea conturile pline toată luna
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Poti vedea ca asteptarile sunt oarecum diferite fata de realitate si trebuie sa privesti faptele asa cum sunt ca sa vezi ce ai de fapt nevoie si ce te face sa te simti stabil. Daca unele granite au fost incalcate, de tine depinde sa le redefinesti in avantajul tau. Respectul adevarat pentru altii va veni cand vei inceta sa ii ajuti ca si cum sunt neajutorati. Tine minte ca ce dai ar trebui sa fie comparabil cu ce primesti ca sa fii in echilibru, chiar daca pare dur uneori sa privesti asa si prea strict pentru o persoana asa de calda si generoasa ca tine.

Horoscop 23-29 august 2021. Contextul astral favorizează renegocierea anumitor elemente de destin
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
S-au intamplat multe lucruri mari in realitatea ta si vor continua iar tu ai nevoie de ceva mai mult timp sa metabolizezi aceste experiente si sa gasesti pacea. Este nevoie sa ai grija de tine, sa fii bland cu tine chiar daca asta inseamna sa ai momente de asa-zisa lene sau de separare de cei dragi. E totodata o buna perioada sa iti pui intrebari cu privire la motivatiile pentru care in mod constant ai tendinta sa faci pentru altii lucruri pe care ar trebui sa le faci mai intai pentru tine. Revino la propriile tale radacini si vezi ce vrea sufletul tau. Doar cand te simti bine in pielea ta poti ajuta cu adevarat un alt om.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.