HOROSCOP DRAGOSTE 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018: Iubire pe toane în această săptămână

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

28 oct. 2018, 11:15
HOROSCOP DRAGOSTE 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018: Iubire pe toane în această săptămână

BERBEC

E necesar ca în această săptămână să nu te laşi afectată de toanele persoanelor dragi. Tocmai pentru că între voi există sentimente puternice şi sincere nu e cazul să pui la suflet tot ce spun sau fac, cu atât mai mult dacă este vorba despre partenerul tău de viaţă. Încearcă să afli ce îl determină să se poarte aşa şi poate chiar îl poţi ajuta să îşi revină. Dacă îi răspunzi cu aceeaşi monedă, nu vei face nimic altceva decât să înrăutăţeşti situaţia.

TAUR

Vor exista unele discuţii aprinde între tine şi partener în această săptămână, însă nu este atât de grav precum pare în acele momente.

O mică schimbare de comportament a partenerului de viaţă îţi bagă îndoiala în suflet, fără să ai vreun motiv concret. Dacă nu e nimic evident ce l-ar fi putut schimba, ia în considerare trecerea timpului şi atât. În aceste condiţii, încercaţi de comun acord să faceţi eforturi pentru a vă reconecta unul cu celălalt. 

GEMENI

În această săptămână vei avea parte de mai multă distracţie alături de partenerul de viaţă. Fie că îţi este soţ sau iubit, cert este că lucrurile dintre voi devin mai animate. Dacă eşti singură, apariţia unui fost iubit în peisaj îţi aduce din nou fluturi în stomac, însă asta nu înseamnă că o împăcare este soluţia. Încearcă să iei o decizie care să nu îţi aducă mai multă suferinţă decât prima oară şi gândeşte pe termen lung!

Citește mai multe pe eva.ro