HOROSCOP DRAGOSTE 30 iulie – 5 august: Evită discuţiile despre probleme vechi, bucură-te de vacanţă

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

29 iul. 2018, 08:34
HOROSCOP DRAGOSTE 30 iulie – 5 august: Evită discuţiile despre probleme vechi, bucură-te de vacanţă

BERBEC

Această săptămână nu va fi una prea liniştită pentru tine pe plan amoros. Vot apărea tot felul de discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă, dar asta nu înseamnă că nu vă mai iubiţi. Chiar dacă vei fi tentată să renunţi de multe ori la relaţie, trebuie să ştii că certurile pot fi constructive dacă le gestionezi corect. Cu cât dezbateţi mai mult nemulţumirile pe care le aveţi, cu atât există mai multe şanse să ajungeţi la un numitor comun. 

TAUR

Încearcă în această săptămână să eviţi să aduci în discuţie probleme vechi peste care ar fi trebuit să fi trecut deja. Chiar dacă ai unele nemulţumiri cu privire la partenerul tău de viaţă, nu e cazul să le readuci în discuţie şi pe cele vechi. Axează-te pe prezent şi oferă-i celui de lângă tine şansa de a se apăra, căci eşti foarte bună la a critica fără să aştepţi o replică înapoi.

GEMENI

Săptămâna aceasta eşti pusă pe distracţie, cel mai probabil eşti plecată în concediu sau intenţionezi să o faci. Dacă eşti singură, e momentul perfect pentru a te bucura din plin de liberatate şi de a flirta ori testa terenul în ceea ce priveşte anumiţi admiratori. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă te concentrezi pe activităţile la care participi alături de iubit sau soţ. Scopul tău este de a reaprinde flacăra iubirii şi de a scăpa puţin de monotonie. 

RAC

Eşti destul de agresivă verbal în această săptămână, în special cu persoanele apropiate ţie. Din păcate pentru tine, partenerul tău de viaţă va fi singurul care te va face să înţelegi că greşeşti, iar modalitatea nu va fi una prea plăcută. Cel mai probabil va anula un eveniment pe care îl aşteptai cu sufletul la gură sau va adopta metoda tăcerii, lucru care te va scoate din minţi. Cert este că la finalul săptămânii îţi vei cere scuze faţă de toţi celor pe care i-ai tratat urât. 

Citeşte mai multe pe eva.ro