Horoscop dragoste 9-15 iulie: Probleme pentru cuplurile căsătorite

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

08 iul. 2018, 07:12
Horoscop dragoste 9-15 iulie: Probleme pentru cuplurile căsătorite

BERBEC

Este o săptămână bună pentru reîntregirea familiei. Dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, atunci programează-ţi weekend-ul numai pentru cei dragi. Chiar dacă vor mai fi şi alte oferte tentate, e necesar să profiţi de aceste zile pentru a alege să petreci clipe de neuitat alături de persoanele pe care le iubeşti şi pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme.  

TAUR

Nu te vei axa pe viaţa ta de cuplu în această săptămână, însă vei avea grijă să petreci mai mult timp alături de părinţii sau rudele tale apropiate. Ai nevoie mai mult decât oricând să stai în preajma lor şi să le arăţi afecţiune. Cu toate că vor fi surprinşi, surpriza va fi una mai mult decât plăcută. Mai mult decât atât, dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, partenerul tău de viaţă te va însoţi cu bucurie. 

GEMENI

Vei avea parte atât de momente frumoase, cât şi de momente mai puţin plăcute în ceea ce priveşte viaţa ta de familie în această săptămână. Cu toate că depui tot efortul pentru a păstra liniştea acasă, din când în când se ivesc situaţii pe care nu le poţi controla. Scapă de ideea că eşti capabilă să ţii totul sub control, altfel vei fi dezamăgită şi te vei îndepărta oarecum de cei dragi!

RAC

Nu vei primi ceea ce îţi doreşti din partea partenerului de viaţă în aceste zile. Gesturile afectuoase şi romantice lipsesc cu desăvârşire, deşi aţi discutat despre asta şi părea că aţi ajuns la o concluzie. Din păcate, nevoile tale nu sunt satisfăcute, lucru care te va împinge să iei în considerare o eventuală despărţire. Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, analizează bine situaţia înainte pentru a nu avea regrete ulterior.

Citeşte mai multe pe eva.ro