Horoscop dragoste august 2023. Cum ne influenteaza energia a 6 planete retrograde in amor?

Te intrebi ce s-ar putea intampla in zona ta romantica a vietii? Când avem o cantitate mare de energie retrogradă care curge prin cerurile cosmice, este in interesul nostru să ne mișcăm incet și cu intenție deliberată.

30 iul. 2023, 20:33
Horoscop dragoste august 2023. Cum ne influenteaza energia a 6 planete retrograde in amor?

Horoscop dragoste. Nu te grăbi să finalizezi lucrurile luna aceasta. In schimb, mergi cu ritmul in care dorește Universul. Dacă te lovești in continuare de ziduri, nu trebuie neaparat să treci de ei. In schimb, poți să faci câțiva pași inapoi, să admiri priveliștea, să te așezi in orice este incomod și apoi să aștepți ca următoarea acțiune să te găsească.

Afla mai multe despre atmosfera astrala a lunii august 2023 aici.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE august 2023 pentru BERBEC
August poate fi o luna ambigua pentru tine. Pe de o parte vei simti nevoia sa tii totul sub control, pe de alta partea ceasta dorinta te va stresa. Poti pune lucrurile in ordine in viata ta daca vei alege ceea ce este corect pentru tine. Nevoile si dorintele tale pot intra in conflict daca nu pui totul cap la cap. Se anunta si cateva provocari emotioanle si trebuie sa iti gasesti curajul sa le infrunti. Nimeni si nimic nu merita sa iti risti pacea si securitatea personala de care ai atat de multa nevoie. DAca esti singur, este un moment bun sa-ti largesti cercul social. Regandeste-ti standardele si vei vedea ca marea dragoste nu este prea departe.

Horoscop august 2023. Camelia Pătrăşcanu: „Venus este retrograd în zona călătoriilor”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Horoscop lunar DRAGOSTE august 2023 pentru TAUR
In viata amoroa se anunta o perioada in care relatia de cuplu va deveni mai profunda. Dezvaluie-ti latura pozitiva, sensibila, mai ales daca esti la inceput. Comunicarea cu partenerul te va ajuta sa stabiliti noi obiective. Nu este exclus sa va mutati la casa noua. Daca esti singur, comunica mai mult cu ceilalti. Profita de aceasta perioada favorabila pentru a te apropia de oamenii care te intereseaza.

Horoscop DRAGOSTE august 2023 pentru GEMENI
Se anunta inceputul unei perioade de maturitate in viata ta amoroasa. Ai trecut printr-o perioada destul de nepotrivata pentru standardele tale. Acum vei putea discerne ce iti doresti cu adevarat si poti clarifica in interiorul tau atat ce ai gresit, cat si ce ai de facut mai departe. Prin acest proces iti vei da seama ca te apropii destul de mult de ceea ce vrea cu adevarat sufletul tau. Indrazneste sa fii mai excentric.

Horoscop august 2023. Zile norocoase ale lunii pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop DRAGOSTE august 2023 pentru RAC
Vei gasi o modalitate sa rezolvi o problema care a avut un impact major asupra vietii tale sociale. Acum poti reface acele contacte, poti purta acele discutii pe care le-ai tot amanat din diverse motive. Daca esti implicat intr-o relatie, fii atent la semnalele pe care ti le trimite partenerul. Nu le neglija. Daca esti singur, ai tot ce iti trebuie pentru a cauta persoana potrivita pentru tine. Ce mai astepti?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.