Horoscop dragoste decembrie 2022. Planeta iubirii, Venus, traversează centrul galaxiei. Ce trebuie să punem pe primul loc în relaţii

Aceasta luna marcheaza inceputul unei perioade de maturitate in amor. Ai trecut printr-o perioada nepotrivita pentru standardele tale.

28 nov. 2022, 14:34
Horoscop dragoste decembrie 2022. Planeta iubirii, Venus, traversează centrul galaxiei. Ce trebuie să punem pe primul loc în relaţii

Horoscop lunar dragoste. Planeta iubirii, Venus, are o activitate intensa in luna decembrie. Dupa opozitia cu celalalt iubaret al Universului, Marte, inca din prima zi a lunii, Venus va traversa Centrul Galactic, punct de energie maxima. Daca primul eveniment are legatura cu umbrele noastre si mai ales cu acceptarea lor, traversarea centrului galaxiei aduce in prim plan motivele pentru care trebuie sa fim recunoscator intr-o relatie.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE decembrie 2022 pentru BERBEC
Luna aceasta este destul de ambigua pentru tine. Pe de o parte vrei sa tii totul sub control. Pe de alta parte aceasta dorinta te streseaza la maximum si este consumatoare de energie. Deci nu prea stii ce ai nevoie cu adevarat. Pune-ti ordine in viata si alege ce ti se potriveste mai bine. Nu poti lasa gandurile si dorintele tale sa intre in conflict. Ai nevoie de echilibru pentru a face fata unor provocari emotionale. Daca esti singur, este un moment prielnic pentru a-ti extinde cercul social si de a te apropia de oameni. Regandeste-ti standardele, fara a face compromisuri prea mari, si vei vedea ca iubirea nu e chiar atat de departe pe cat credeai.

Semnele zodiacale care vor avea parte numai de fericire în 2023. Toată lumea va fi invidioasă pe ele

Horoscop DRAGOSTE decembrie 2022 pentru TAUR
Relatiile cu ceilalti se cimenteaza, devin profunde, dezvaluindu-si latura lor pozitiva. Comunicarea cu partenerul de cuplu este buna, ceea ce face posibila cateva obiective comune. Nu este exclusa schimbarea locuintei. Daca esti singur, ai nevoie de mai multa socializare. Vorbeste cu oamenii, analizeaza care sunt cei pe care sa-i tii in jurul tau si pe cine sa ocolesti.

Citește și: Horoscop 2023. Succesul vine anul viitor pentru aceste semne zodiacale

Horoscop DRAGOSTE decembrie 2022 pentru GEMENI
Aceasta luna marcheaza inceputul unei perioade de maturitate in amor. Ai trecut printr-o perioada nepotrivita pentru standardele tale. Acum ai puterea de a discerne intre ceea ce-ti doresti cu adevarat si ceea ce este doar un simplu moft. Poti clarifica in interiorul tau atat greselile si grijile, cat si planurile de viitor. In acest proces vei indrazni mai mult sa ceri, dar vei putea si sa daruiesti mai mult. Daca esti singur, mai multa incredere de sine este binevenita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.