Horoscop dragoste IANUARIE 2022. Planeta relatiilor vine cu inele, toate zodiile sunt lovite de pasiune amoroasa

Vor avea loc schimbari de bun augur in cuplu, iar persoana iubita nu se va mai simti ignorata. Cititi previziunile pentru fiecare semn astral.

27 dec. 2021, 14:30
Horoscop dragoste IANUARIE 2022. Planeta relatiilor vine cu inele, toate zodiile sunt lovite de pasiune amoroasa

Iata horoscop dragoste IANUARIE 2022. Planeta relatiilor aproape de profundul Pluto aduce ganduri serioase legate de stabilitate si securitate in relatii, indiferent daca vorbim de relatii profesionale sau amoroase. Asadar, ianuarie are un urias potential de schimbare a relatiilor amoroase care capata mai multa profunzime, mai multa concentrare dar si mai multa pasiune. Mai multe detalii ai aici.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce zodii intră în noul an cu zâmbetul pe buze
Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE IANUARIE 2022 pentru BERBEC
Viata amoroasa nu este exact cum ti-ai dori. Daca esti singur, pot aparea cateva oportunitati de flirt, insa ai nevoie de mai multa incredere de sine. Poate aparea in viata ta cineva din trecut, insa nu trebuie sa te astepti sa-ti ofere tot ce nu ti-a dat pana acum. Fii precaut, daca vrei sa reincalzesti supa. Daca esti implicat intr-o relatie, incearca sa fii mai flexibil. Doar asa pot domni pacea si armonia in casa ta.

Horoscop DRAGOSTE IANUARIE 2022 pentru TAUR
In luna ianuarie senzualitatea si libidoul sunt la cote inalte. Urmeaza o perioada intensa in care te vei bucura de momente intime fierbinti alaturi de partenerul de cuplu. Daca esti singur, nu sta in casa. Chiar crezi ca iti va bate marea dragoste la usa?! Cel mai probabil NU! Cu cat iesi mai des, cu atat iti cresc sansele sa intalnesti pe cineva care sa-ti fie partenerul ideal.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar
Horoscop DRAGOSTE IANUARIE 2022 pentru GEMENI
Daca ti-ai neglijat partenerul in ultima vreme, acum este momentul prielnic sa iei masuri. Poate ca ai fost prea posesiv si prea obsedat de fidelitatea partenerului. Aceasta atitudine va dauna si mai mult relatiei daca vei continua asa. Daca esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti pe cienva nou, o persoana delicata cu care sa incepi o relatie noua. Totul e sa iesi din casa, sa intalnesti oameni noi si sa tii ochii bine deschisi. Altfel poti rata o oportunitate uriasa!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Ce intrare in Noul An!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 27 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022. Saptamana este influentata de Luna noua in Capricorn. Tot in Capricorn sunt si Soarele, Venus si Pluto, iar energia Capricornului aduce apreciere. De asemenea, aliniamentul dintre Venus sin Neptun face ca o conexiune sa devina cu totul speciala. Anul 2022 se anunta a fi anul descoperirii!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Esti mai intelegator si mai receptiv la nevoile partenerului de cuplu. Iti dai seama de unele greseli pe care le-ai facut in comunicarea cu acesta si esti pregatit sa le corectezi. Vor avea loc schimbari de bun augur in cuplu, iar persoana iubita nu se va mai simti ignorata.

Horoscopul dragostei Taur
Ti se pare ca toata lumea este impotriva ta si te simti coplesit de presiunea celor din jurul tau si de solicitarile acestora. Ai responsabilitatea de a avea grija de tine si de viata ta. Incearca sa te pui pe tine pe primul loc si sa actionezi ca atare.

Horoscop dragoste Gemeni
Vrei sa fii in centrul atentiei, iar lumea sa-ti recunoasca meritele. Vrei sa fii laudat, apreciat, pentru ca astfel de incarci de energie. Atentie, insa, sa nu pui prea multa presiune pe partenerul de cuplu cu toate aceste solicitari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.