Horoscop dragoste ianuarie 2023. Planeta iubirii Venus trece prin trei zodii intr-o luna

Daca esti implicat intr-o relatie, starea de spirit va deveni exploziva. Comportamentul tau poate fi instabil si irrational. Doar legaturile emotionale foarte puternice pot rezista acestei furtuni.

29 dec. 2022, 15:30
Horoscop dragoste ianuarie 2023. Planeta iubirii Venus trece prin trei zodii intr-o luna

Horoscop lunar dragoste. Planeta iubirii si frumusetii, Venus, danseaza pe stancile si varfurile muntilor Capricornului din 9 decembrie 2022 pana pe 2 ianuarie 2023! Acesta va fi un moment senzual in relatii, deoarece dorim sa fim lenti si constanti si sa construim conexiuni pe termen lung. Foloseste acest timp pentru a face planuri serioase cu iubitii sau cauta pe cineva care este practic, de incredere si intelept. Venus se va napusti si in Varsator incepand cu 2 ianuarie 2023, unde va ramane pana pe 26 ianuarie 2023. In acest timp, vom dori mai multa libertate in relatiile noastre si dorinta de a ne exprima dragostea in moduri unice si chiar excentrice.

Horoscopul banilor pentru anul 2023. Patru zodii vor avea mereu portofelul plin, două dintre ele vor ajunge la sapă de lemn!
Celibatarii – indiferent de semnul lor zodiacal – ar putea deveni brusc atrasi de oameni din afara „genului” lor normal. Isi vor indrepta atentia catre ceva mai exotic, excentric sau extrem de independent. In general, ar trebui sa ne simtim mai sociabili si dornici sa ne conectam cu semenii nostri. In continuare, Venus va inota in marile Pestilor din 26 ianuarie 2023 pana pe 20 februarie 2023. Acest lucru va aduce binecuvantari extraordinare. Este un moment cu adevarat magnific pentru cei singuri sau cei care sunt implicati in relatii de cuplu.

 

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE ianuarie 2023 pentru BERBEC
Cea mai buna perioada pentru amor, draga Berbec. Planetele sunt favorabile zodiei tale, indiferent daca esti singur sau intr-o relatie de cuplu. Cuvintele pe care le spui ajung ca o sageata in inima partenerului, care te va rasplati cu momente intime fierbinti. Daca esti singur, planteaza acum semintele si vei culege roadele mai tarziu.

Horoscop lunar DRAGOSTE ianuarie 2023 pentru TAUR
Esti in cautarea adevarului, draga Taur. Vrei sa-ti clarifici situatia inainte de a porni pe un drum sau altul. O discutie serioasa cu partenerul actual, in care sa va spuneti fiecare pasurile si nevoile, si visele, este mai mult decat necesara. Nu e nevoie de compromisuri, insa nici de tensiuni. Nu va va aduce nimic bun o cearta sau un conflict. Totul trebuie expus cu mult calm. Daca esti singur, esti tentat sa incerci o altfel de relatie cu cineva din anturajul profesional. Desi nu se stie niciodata, ar fi mai bine sa pastrati discretia pentru o vreme.

Horoscop 2023: Trei zodii vor experimenta un Revelion magic, vor avea surprize neasteptate

Horoscop lunar DRAGOSTE ianuarie 2023 pentru GEMENI
Aceasta luna iti va influenta puternic relatiile emotionale, draga Gemeni. Daca esti implicat intr-o relatie, starea de spirit va deveni exploziva. Comportamentul tau poate fi instabil si irrational. Doar legaturile emotionale foarte puternice pot rezista acestei furtuni. Daca totul se termina cu bine, sansele trecerii la un nivel superior sunt foarte mari. Pregateste-te pentru orice. Daca esti singur, da-ti voie sa iesi mai mult, sa intalnesti mai multe tipuri de persoane. Flirteaza mai mult, ai mai multa incredere in tine si lasa grijile deoparte. Iti va fi mult mai usor sa iti gasesti jumatatea, cu o astfel de atitudine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.