Horoscop dragoste ianuarie 2024. Ce riscuri romantice apar grație Lunii pline în curajosul Leu

Luna Plină din 25 ianuarie aduce iluminare și recunoaștere, oferindu-ți posibilitatea de a împărtăși mai mult din lumea ta personală cu partenerul tău.

02 ian. 2024, 23:07
Horoscop dragoste ianuarie 2024. Ce riscuri romantice apar grație Lunii pline în curajosul Leu

Horoscop dragoste ianuarie 2024. Te întrebi ce s-ar putea întâmpla în zona romantică a vieții tale? Luna ianuarie se anunță fierbinte. Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie, susținându-ne pe măsură ce ne ocupăm din timp de problemele amoroase. În apropiere, Luna Plină în curajosul Leu pe 25 ianuarie va echilibra lucrurile, încurajându-ne să luăm riscuri romantice. Nu în ultimul rând, Uranus devine direct pe 27 ianuarie. Așteptați-vă la neașteptat!

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop dragoste ianuarie 2024 pentru BERBEC
Acesta este încă un alt mesaj concentrat pe dezvoltarea personală, dar lucrurile devin romantice la Luna Plină din Leu, pe 25 ianuarie. Această iluminare este un amestec de plăcere și oportunitate de a-ți rafina viața romantică. Fii jucaus cu partenerul tău sau ieși la o întâlnire cu tine însuți!

Horoscop BANI si SUCCES 2-7 ianuarie 2024. Zodiile care scapă de sărăcie şi întorc bani cu lopata la început de an

Horoscop dragoste ianuarie 2024 pentru TAUR
Ianuarie este o lună în care te simți puțin „la distanță” față de cei apropiați. Nu este momentul ideal pentru întâlniri, deoarece te confrunți cu situații dificile și ai nevoie de spațiu pentru a le rezolva. Luna Plină în Leu de pe 25 ianuarie aduce lumina asupra nevoilor tale fundamentale în ceea ce privește relațiile. Ce părți ale lumii tale interioare sunt gata să le împărtășești?

Horoscop dragoste ianuarie 2024 pentru GEMENI
Venus își petrece aproape întreaga lună (până pe 23 ianuarie) în sectorul tău de parteneriate, aducând dulceață în relațiile apropiate. Pe 19 ianuarie, ai putea traversa o perioadă confuză în ceea ce privește relațiile, dar lucrurile se clarifică odată cu intrarea Venerei în Capricorn pe 23 ianuarie.

Horoscop dragoste ianuarie 2024 pentru RAC
O mare parte din energia ta este concentrată pe relații în această lună. Marte în Capricorn îți poate aduce tensiuni în cuplu începând cu 4 ianuarie, dar Noua Lună din Capricorn îți oferă o șansă de proaspăt început pe 11 ianuarie. Cu Venus intrând în Capricorn pe 23 ianuarie, se aduce mai mult echilibru și armonie în relațiile tale.

Horoscop ianuarie 2024, cu Camelia Pătrășcanu. Nativii care fac schimbări importante pe plan profesional

Horoscop dragoste ianuarie 2024 pentru LEU
Cu Soarele în sectorul tău de muncă și sănătate, viața ta amoroasă poate fi în plan secund. Totuși, cu Venus petrecând majoritatea lunii în sectorul iubirii tale, există o aură romantică care te înconjoară. Atinge-ți partenerul cu un gest romantic la Luna Plină în Leu din 25 ianuarie.

Horoscop dragoste pentru FECIOARA
În prima parte a lunii, te ocupi de aspectele interioare și familie. Cu toate acestea, Luna Plină din 25 ianuarie aduce iluminare și recunoaștere, oferindu-ți posibilitatea de a împărtăși mai mult din lumea ta personală cu partenerul tău.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.