Horoscop dragoste MAI 2022. Venus schimba doua zodii intr-o luna. Ce aduce in RELATII?

Cu Venus in Taur te poti simti mai inspirat, insa va trebui sa nu grabesti lucrurile. Te gandesti serios sa muti parteneriatele la un alt nivel.

30 apr. 2022, 09:31
Horoscop dragoste MAI 2022. Venus schimba doua zodii intr-o luna. Ce aduce in RELATII?

Iata horoscop dragoste MAI 2022. Zeita iubirii, Venus, schimba doua zodii in luna mai. Prima data, intra intr-o zodie de Foc (Berbec), in 2 mai. Venus in impulsivul Berbec s-ar traduce prin curajul de a merge mai departe intr-o noua relatie romantic. Si va trebui sa te grabesti deoarece nu peste multa vreme, Mercur va incepe miscarea retrograda. In 28 mai, Venus revine acasa, in Taur. Cu Venus in Taur te poti simti mai inspirat, insa va trebui sa nu grabesti lucrurile. Te gandesti serios sa muti parteneriatele la un alt nivel. Taurul cel puternic iti ofera stabilitatea de care ai avea nevoie.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop lunar DRAGOSTE Mai 2022 pentru BERBEC
Un nou ciclu poate incepe acum in viata ta amoroasa, draga Berbec. Ai grija numai sa iei deciziile corecte. Daca alegi sa comunici cu adevarat cu partenerul tau de cuplu, vei putea gasi solutii pentru orice problema existenta in acest moment, odata pentru totdeauna. De ceva vreme incoace, munca excesiva si obligatiile constante te-au indepartat de persoana iubita. Mai mult, ti-au provocat o stare de iritare pe care nu o poti controla. Acum este momentul sa rezolvi aceste lucruri, sa schimbi starea de spirit si sa-i prezinti partenerului de cuplu o imagine diferita. Fii mai cald, fa-te placut. Daca esti singur, ia-o de la capat. Incepe cu tine. Schimba-ti starea de spirit, schimba-ti modul in care privesti lucrurile. Bucura-te de surprizele pe care ti le rezerva viata.

Horoscop Mihai Voropchievici mai 2022. Ce zodii atrag banii ca un magnet şi se reconfigurează profesional
Horoscop lunar DRAGOSTE mai 2022 pentru TAUR
Se anunta timp minunat petrecut impreuna cu partnerul de cuplu, draga Taur. Veti impartasi momente frumoase, in care farmecul tau va revigora scanteia pasiunii din cuplu. Partenerul este gata sa se indragosteasca de tine din nou si din nou, si numai tu detii reteta secreta pentru asta. Bucurati-va de magia momentului si sa nu permiteti nesigurantei sa devina o problema. Lasati lucrurile sa evolueze. Numai de voi depinde in ce directie. Daca esti singur, ar putea aparea ceva interesant la orizont. Ai grija, insa, sa-ti pastrezi latura optimista. Altfel n-ai nicio sansa sa faci pe cineva sa se apropie de tine.

Horoscop mai 2022. Zodiile care se îmbogăţesc la începutul lunii mai
Horoscop DRAGOSTE Mai 2022 pentru GEMENI
Nu ai de ce sa te temi la capitolul dragoste in aceasta luna, draga Gemeni. Vei avea parte de multe momente fericite si surprize din partea partenerului. Starea de spirit va fi calda, iar pasiunea va juca un rol important in relatia ta. Vei gasi momentele potrivite pentru a-ti exprima sentimentele. Ceea ce va duce la o si mai mare apropiere intre voi. Nu sunt exclusi cativa norisori peste cuibusorul vostru de nebunii, caci apar niste indoieli temporare legate de partener. Acesta va gasi, insa, solutia necesara ca sa te lamureasca si sa te linisteasca. In acelasi timp, va aprinde si focul pasiunii in care veti „arde” amandoi. Daca esti singur, aceasta luna va fi foarte buna pentru tine si iti va aduce niste vesti interesante. Esti pregatit pentru ce va urma?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.