Horoscop dragoste martie 2017. Desparţiri şi regrete pentru trei zodii

In luna martie unele zodii vor avea noroc in dragoste, in timp ce altele ar putea intampina unele dificultati. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta luna.      
Iulian Tudor
02 mart. 2017, 08:46
Horoscop dragoste martie 2017. Desparţiri şi regrete pentru trei zodii

Berbec. In luna martie, cei care sunt singuri se pot indragosti, scrie teotrandafir.com. Isi pot gasi sufletul pereche cand sau unde se asteapta mai putin. Cei casatoriti sau implicati intr-o relatie ar putea avea anumite probleme legate de sex, de copii sau de o viitoare sarcina.

Citeşte şi ZODIA care va câştiga o sumă uriaşă la LOTO în luna martie

Taur. La inceputul lunii lucrurile nu vor fi tocmai roz pentru Tauri, insa la sfarsitul lunii lucrurile se vor aseza. Pana atunci, este bine sa aiba rebdare si sa incerce sa nu intre in conflict cu partenerii de cuplu.

Gemeni. In martie, Gemenii nu stau tocmai bine la capitolul relatii si iubire. Lucrurile pot fi neclare si numai timpul va putea rezolva micile probleme aparute in relatie. Cei care nu sunt implicati intr-o relatie vor avea mai multe ocazii de a-si gasi iubirea.

Rac. Diferiti factori externi isi pun amprenta asupra relatiilor pe care le au Racii. Comportamentul partenerului de cuplu nu va fi pe placul Racilor si vor cauta in permanenta motive ca sa le scoata in evidenta defectele. Cei singuri trebuie sa aiba rabdare, pentru ca la sfarsitul lunii este posibil sa se indragosteasca.

Leu. In prima parte a lunii, Leii stau bine la capitolul dragoste. Fie se vor indragosti, fie cei care sunt intr-o relatie vor profita de aceasta perioada pentru a-si consolida relatia. Este o perioada buna in care isi pot face planuri pentru viitor.

Citeşte şi Zodii care au ghinion în iubire în luna martie

Fecioara. Se anunta o luna cu multe schimbari in dragoste pentru Fecioare. Cei singuri se vor indragosti, cei implicati intr-o relatie o pot incheia, pentru ca mai apoi sa se implice intr-o alta relatie.

Scorpionii isi pot gasi sufletul pereche

Balanta. In prima parte a lunii Balantele se vor lovi de multe situatii neprevazute, care le vor supune mai multor teste in iubire. Daca vor reusi sa treaca peste acea perioada, atunci in cea de-a doua parte a lunii lucrurile se vor aseza si soarele va rasari din nou pe strada lor.

Scorpion. Scorpionii singuri isi pot gasi sufletul pereche in aceasta luna. Fie la serviciu, fie chiar in cercurile de prieteni. Cei indragostiti trebuie sa aiba grija si sa se implice mai mult in relatiile pe care le au. De asemenea, si-ar putea folosi imagnatia pentru a condimenta putin relatia.

Sagetator. Pana spre sfarsitul lunii totul va merge bine in iubire pentru Sagetatori. Dupa aceea pot sa apara mici tensiuni care ii pot determina pe acestia sa isi analizeze relatiile si sa isi adreseze diferite inrebari legate de partenerul de cuplu.

Continuarea horoscopului AICI.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Obligatoriu pentru asociațiile de proprietari. Toți administratorii de bloc sunt obligați
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Românii nu vor să audă de aceste mașini. Nu le-ar conduce nici gratis
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'