Horoscop dragoste martie 2018. Efectul celor doua Luni pline. Relaţia ta va rezista?

Horoscop dragoste martie 2018. Doua Luni pline, doua planete retrograde si o Luna noua, acestea sunt "ingredientele" lunii martie. O perioada de reflectie si dezvoltare personala, spun astrologii.

04 mart. 2018, 10:20
Horoscop dragoste martie 2018. Efectul celor doua Luni pline. Relaţia ta va rezista?

Efectele se resimt inca din 1 martie, cand Luna Plina din Fecioara este opusa Soarelui din Pesti. Zodiile incep sa nu fie mai preocupate de capitolul bani, si sa inteleaga ca viata este mai mult decat o alergatura dupa bani, facturi sau lux, si mai este nevoie si de dragoste.

Incepand din 8 martie, Jupiter devine retrograd si asa va fi timp de 4 luni. Astrologii spun ca acest lucru se traduce printr-o cautare a sufletului, a lucrurilor pe care le doresti cu adevarat. Cand vei gasi raspunsul, vei face si actiunile necesare pentru a primi ceea ce-ti doresti.

In 6 martie, Mercur si Venus se muta in Berbec. Astrologii avertizeaza sa fii atent la bani si la ego. Soarele in Pesti echilibreaza dispozitia egoista a Berbecului, pana la echinoctiul din 20 martie, cand se muta si el in Berbec. Ceea ce va insemna mai multe agresivitate, mai mult curaj.

Renunta la relatiile toxice pana cel tarziu 8 martie, in Mercur intra in umbra retrograda si mai ales dupa 22 martie, cand isi incepe oficial cursul retrograd. Fa un pas in spate, analizeaza, seteaza-ti intentiile si actioneaza, mai ales dupa Luna noua din 17 martie.

Si, ca si cand toate cele de mai sus n-ar fi fost de ajuns, din 31 martie, Luna plina din Balanta zdruncina toate relatiile. Elibereaza-te de tot ce strica armonia si libertatea cuplului. Daca relatia ta nu rezista acestor evenimente, totul se va dovedi de bun augur. Venus se muta in Taur, iar adevarata dragoste si stabilitatea nu vor intarzia sa apara. 

Horoscop dragoste martie 2018. Iata pe larg ce inseamna pentru fiecare zodie in parte aceste aspecte astrale din luna martie. 

Horoscop dragoste martie 2018. Berbec

Venus in Berbec te conecteaza la dragoste. Relatiile de lunga durata se cimenteaza, iar altele noi pot incepe. Indiferent in care situatie te afli, viata amoroasa va fi infloritoare. Lasa-ti adevaratele sentimente sa iasa la suprafata, fii deschis si vei primii dragostea pe care o meriti.

Provocarea lunii martie: Marte se muta in Capricorn si ai tendinta de a fi mai practice, mai ambitios, dornic de putere. Nu uita de compasiune!

Mantra lunii martie: Imi voi folosi toata puterea in slujba binelui si a dragostei. 

Horoscop dragoste martie 2018. Taur

Venus in Berbec iti aduce multa satisfactie. Esti jucaus, dornic sa incerci lucruri noi, sa impingi limitele. Ai energia unei luni de miere, iar daca esti la inceputul unei relatii, legaturile se vor crea mult mai repede.

Provocarea lunii martie: Capricornul ii pune bete in roate lui Venus. Mai ales la Luna plina din 31 martie. Lucrurile nu stau chiar ca pe roze, insa relatia poate creste si poate rezulta ceva de durata.

Mantra lunii martie: Sunt aici ca sa ma bucur de viata! 

Horoscop dragoste martie 2018. Gemeni

Mercur in Berbec te loveste ca un fulger. Inveti lucruri noi, ai parte de revelatii inspirationale. Mergi cu valul, vezi unde te duce, chiar daca, pe moment, pare ca n-ajungi nicaieri. Intuitia te va ghida si vei obtine ceea ce-ti doresti in dragoste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.