Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021. Dragoste fara planete retrograde

O luna cruciala pentru relatia de cuplu. Daca ai probleme pe care le-ai ascuns sub pres, din diverse motive, acum ele vor iesi la suprafata si se vor cere rezolvat.

01 mart. 2021, 13:07
Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021. Dragoste fara planete retrograde

Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021.

Prima luna de primavara incepe in note pozitive. Nicio planeta nu este retrograda. O buna parte din luna martie vom avea Soarele in Pesti, zodie in care se muta si Mercur, in 15 martie, iar Luna noua din 13 martie va fi tot in Pesti. Despre toate aceste evenimente poti afla mai multe aici!

Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021 pentru BERBEC
Esti in cautarea adevarului, draga Berbec. Vrei sa-ti clarifici situatia inainte de a porni pe un drum sau altul. O discutie serioasa cu partenerul actual, in care sa va spuneti fiecare pasurile si nevoile, si visele, este mai mult decat necesara. Nu e nevoie de compromisuri, insa nici de tensiuni. Nu va va aduce nimic bun o cearta sau un conflict. Totul trebuie expus cu mult calm. Daca esti singur, esti tentat sa incerci o altfel de relatie cu cineva din anturajul profesional. Desi nu se stie niciodata, ar fi mai bine sa pastrati discretia pentru o vreme.

Horoscop lunar DRAGOSTE martie 2021 pentru TAUR
Cea mai buna perioada pentru amor, draga Taur. Planetele sunt favorabile zodiei tale, indiferent daca esti singur sau intr-o relatie de cuplu. Cuvintele pe care le spui ajung ca o sageata in inima partenerului, care te va rasplati cu momente intime fierbinti. Daca esti singur, planteaza acum semintele si vei culege roadele mai tarziu.

Horoscop 1-7 martie 2021. Ce anunţă runele lui Mihai Voropchievici

Horoscop DRAGOSTE MARTIE 2021  pentru GEMENI
O luna cruciala pentru relatia de cuplu, draga Gemeni. Daca ai probleme pe care le-ai ascuns sub pres, din diverse motive, acum ele vor iesi la suprafata si se vor cere rezolvat. Poti ajunge intr-o postura inconfortabila, insa nu ai de ales. Relatiile solide vor rezista acestei furtuni emotionale. Daca, insa, se ajunge la un final, nu-ti fie teama. Totul se va dovedi a fi in avantajul amandurora. Daca esti singur, fii mai precis. Ce-ti doresti cu adevarat. Atat timp cand acum vrei ceva, acum vrei altceva, nu vei reusi sa atragi oamenii potriviti pentru tine.

Horoscop lunar DRAGOSTE martie 2021 pentru RAC
Luna martie va fi destul de echilibrata pentru tine, draga Rac. Ai posibilitatea, la inceputul lunii, sa-ti rezolvi cateva probleme aparute in ultima vreme in cuplu. Totul depinde numai de tine. Renunta la tendinta de a iti plange de mila si de a-ti exagera asteptarile. Daca esti singur, poti simti nevoia de a te opri o clipa. Fa-o! Pana la urma, poate e nevoie sa-ti reincarci bateriile ca sa ai puterea sa o iei de la capat, mai dinamic si mai optimist. Prietenii sau rudele iti pot face cunostinta cu cateva persoane interesante. Farmecul personal si stralucirea nativa iti vor fi de ajutor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.