Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021. Karma se suprapune destinului nostru

Luna nouă în Balanță la începutul lui noiembrie este pregătită să producă tot felul de artificii, dar vom vedea că nu toate sunt bune.

25 oct. 2021, 22:34
Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021. Karma se suprapune destinului nostru

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021.

Luna noiembrie este despre claritate și acțiune, datorită faptului că multe planete devin acum directe, după ce au fost retrograde timp de câteva luni, în special Saturn, care este cunoscută pentru limitarea creșterii în timpul retrogradului, dar care promovează însă accelerarea exponențială, odată ce devine directă. Saturn este cunoscută sub numele de „Lordul timpului Divin și al Karmei”, iar această planetă stăpânește limitele și structurile care există în viețile noastre. Saturn ne ajută să ne reconstruim viețile, și de multe ori o face prin distrugerea celor vechi, făcând loc noului să se nască.

Horoscop 2022. Cele mai fericite zodii de anul viitor, totul le merge din plin
Aflată în coliziune cu mișcarea directă a lui Pluto, care guvernează lumea nevăzută și toate subiectele tabu pe care, în mod normal nu le discutăm, precum secretele, partea intimă a relațiilor și moartea, vom avea parte de o lună pe care nu o vom uita curând, care ne va influența situația amoroasă. Pentru mulți, luna se va încheia foarte diferit decât va începe, ceea ce este un lucru bun, deoarece viața este menită să evolueze nu doar către sinele nostru superior, ci și către adevărul nostru sine autentic. Cu toate acestea, Luna nouă în Balanță la începutul lui noiembrie este pregătită să producă tot felul de artificii, dar vom vedea că nu toate sunt bune.

Fiecare dintre noi va experimenta o lună în care relațiile de dragoste vor trece prin multe, doar pentru a fi îmbunătățite, iar cei singuri au șansa unică de a găsi un partener pe sufletul lor, alături de care să înceapă o relație specială. Primiți iubirea, deschideți-vă inima, astrele ne susțin și ne trimit energii bune în această lună magică!

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021 Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Compatibilitatea Berbecului prezice formarea de noi relații de dragoste cu ajutorul astrelor. Îți place să confirmi relațiile de dragoste existente și va exista o mulțime de romantism în relații. Luna este favorabilă vacanțelor și clipelor de plăcere alături de partenerul tău.

Relațiile conjugale vor fi încântătoare, cu o mulțime de tandrețe și romantism în jur. Nu vor exista conflicte între voi și amândoi veți petrece împreună timp frumos, într-un loc pitoresc după data de 21 noiembrie, lăsându-vă toate grijile în urmă, cu câteva vești bune.

Persoanele singure caută parteneriate de încredere și confirmate în această lună. A doua săptămână este de bun augur pentru formarea relațiilor de dragoste. Te vei bucura de viața de burlăcie până în acel moment. Astrele îți însoțesc alegerile în dragoste și pe acest front ești bine protejat.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 25-31 octombrie 2021. Ce zodii au protecţie divină, încep să se dezlege poveştile de toamnă
Sentimentele tale câștigă în profunzime, ai voința de a construi o relație reală. Deoarece nimic nu te împiedică, fără reținere, îți dezvăluie emoțiile oamenilor pe care îi iubești. Rezervați-vă momente de plăcere, indiferent dacă ești singur sau în pereche.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Compatibilitatea Taurului este favorizată de planete, iar relațiile de dragoste vor fi pe val. Va exista romantism în relațiile tale amoroase și cauți relații care să dureze. Luna este foarte pozitivă pentru dragoste și dezvoltarea parteneriatelor.

Chiar dacă relațiile conjugale vor fi lipsite de sclipire la începutul lunii, vor fi pline însă de strălucire și de întâmplări pline de viață mai târziu. Luna se va încheia cu o mulțime de romantism și pasiune și șanse de a extinde familia.

Nativul singur va fi condus de emoțiile sale luna aceasta. Va exista dăruire și senzualitate în posibilele parteneriate de dragoste. Vei fi pierdut în dragostea ta și nimic altceva nu va conta.

Astrele te veghează, te vei îndrăgosti și totul va merge bine. Sentimentele vor fi din ce în ce mai profunde, astfel că luna aceasta a sosit timpul să-ți construiești viața amoroasă. Micile flirturi nu te interesează, ai nevoie de ceva concret și dintr-o dată totul se dezvăluie în cea mai bună lumină a ta. Dacă ai dorințe, acestea vor fi împlinite.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Compatibilitatea Gemenilor va fi supusă fluctuațiilor în luna noiembrie. După data de 15 noiembrie însă, dragostea va fi și se va simți curată, sinceră și plăcută. Poți conta pe sprijinul familiei în perioade de primejdie.

Este posibil ca viața conjugală să fie tulburată de obligațiile de carieră și depinzi de sprijinul soțului sau soției ori partenerului pentru gestionarea afacerilor interne. Vor exista diferențe de opinie între partenerii căsătoriți cu privire la sarcinile de muncă, dar care se vor rezolva cu răbdare și înțelegere.

Persoanele singure se pot aștepta să găsească parteneri de dragoste luna aceasta. Chiar și vechile prietenii pot prinde viață acum, aceasta va fi plină de entuziasm și te vei bucura de relațiile tale de dragoste. Dacă sentimentele tale sunt adesea contradictorii, cert este că sunt sincere.

Iubirile tale vor merge în sus și în jos în prima jumătate a lunii, apoi în ultimele cincisprezece zile totul este mult mai bine. Reușești să păstrezi armonia în relațiile tale romantice. Familia este prezentă, în caz de nevoie, poți conta pe cei dragi.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Compatibilitatea Raculuii va fi în pericol din cauza temperamentului său răutăcios. Ar trebui să depui eforturi pentru a fi mai plăcut, pentru că, în caz contrar, această atitudine poate duce la o rupere. Ar trebui să încerci să îți îndrepți greșelile și să devii mai încrezător.

Compatibilitatea conjugală poate deveni mai armonioasă petrecând mai mult timp cu partenerul tău. Vor exista oportunități foarte bune de socializare și acest lucru va întări atât legătura conjugală dintre voi doi, cât și cu un copil, dacă este cazul.

Persoanele singure vor găsi relații în ultima săptămână a lunii. Aspectele astrale sunt foarte pozitive, iar relațiile tale vor fi încântătoare. Ai dreptul să ai o dispoziție proastă, cu excepția faptului că, dacă durează prea mult, riști să vezi oamenii împotriva ta.

Fă un efort, pentru că iritabilitatea ta face ca cei din jurul tău să fugă de tine. Dacă te simți vinovat din cauza unei anumite situații, cu ajutorul familiei și celor dragi vei recâștiga încrederea în sine.

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021 Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Compatibilitatea Leului va fi afectată de obligațiile profesionale din partea sa. Este important să acorzi suficient timp pentru romantism și să petreci un timp separat cu partenerul de viață. Cu toate acestea, după data de 23 noiembrie, va exista atât afecțiune, cât și pasiune în relațiile tale amoroase.

Viața conjugală va fi fragilă la începutul lunii, iar temperamentul tău nu este favorabil romantismului. Însă, lucrurile vor deveni mai plăcute, iar dragostea va deveni plăcută în ultima jumătate a lunii, când va fi un moment bun pentru a planifica un copil.

Persoanele singure vor fi foarte pasionale și vor putea seduce sexul opusul în a treia săptămână a lunii. Venus te va ajuta în întâlnirile tale romantice și, pentru a evita situații neplăcute, știi cum să faci față mai multor situații simultan. Dar dacă vrei să te implici mai mult în muncă, te-ai putea învinui că ești mai puțin disponibil în viața ta privată. Așadar, după data de 23 noiembrie decizi să faci concesii, dedicându-te mai mult celor dragi, pentru a întări legăturile.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Compatibilitatea Fecioară poate fi traumatică la începutul lunii, însă vei primi ajutor și asistență bună din partea contactelor apropiate. Iubirea va fi plăcută, cu multe lucruri neașteptate care se vor întâmpla în timpul acestei luni. Nu ar trebui să ai probleme familiale, care ar putea să-ți strice relațiile de dragoste.

Cu toate acestea, viața conjugală va fi afectată de unele neînțelegeri, în prima săptămână a lunii. Din fericire, partenerul tău va putea rezolva lucrurile și relația va deveni plăcută. Apoi, puteți începe amândoi să vă gândiți și să planificați un copil.

Persoanele singure sunt ajutate de influențele astrale în găsirea unor parteneri buni de dragoste. Va exista însă un element de precauție în afacerile tale și cu toate acestea, vei cădea într-o „capcană de dragoste” și totul va fi interesant după aceea. Când vine vorba de chestiuni legate de inimă, te așteaptă surprize frumoase, dar când vine vorba de familie, vor veni mici certuri sau neînțelegeri pentru a-ți împiedica planurile.

Pentru a te putea gândi la posibilele consecințe, trebuie doar să te distanțezi. Prima săptămână este stresantă, dar din fericire, oamenii care sunt cei mai importanți pentru tine, te susțin și te ajută.

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021 Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Compatibilitatea Balanțelor va fi sporită prin dinamism și carismă luna aceasta. Vei găsi bucurie în relațiile tale și nu vei fi îngrijorat de evenimentele viitoare. Bucură-te de viață când aceasta este bună!

Relațiile conjugale vor fi pline de fericire și te vei bucura de fericire. Ai parte de o comunicare foarte bună cu partenerul tău de viață și amândoi sunteți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește planurile de viitor, dar și pentru un copil.

Persoanele singure vor putea atrage parteneri de dragoste prin personalitățile lor magnetice. Nu vei avea nicio problemă în a găsi partenerul ideal, care va fi uimit de dragostea și pasiunea ta. Perioada este dulce pentru iubire, totul este fluid, ești stimulat de o energie dătătoare de viață, ești un adevărat magnet.

Cu toate acestea, nu știi dacă această fază pozitivă va dura, dar trăiește momentul, fără să îți faci griji pentru restul. Schimbările sunt satisfăcătoare, ești foarte fericit cu această întorsătură a evenimentelor.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Compatibilitatea Scorpionului va fi plină de romantism luna aceasta. Aspectele astrale sunt de bun augur pentru relațiile de dragoste și ar trebui să iei o decizie importantă în această lună. Dacă nu ești sigur, mergi după intuiția ta și aceasta se va dovedi a fi decizia corectă.

Fericirea conjugală este sporită de armonie alături de partenerul tău. Nu există conflicte și va exista atât romantism, cât și senzualitate în relație. Luna este de bun augur pentru planificarea unei vacanțe de plăcere și relaxare sau pentru a avea un copil.

Se oferă sprijin astral pentru ca persoanele singure să intre în relații de dragoste. Ultima săptămână a lunii este favorabilă și noi alianțe vor fi ușoare și fără efort.

Dacă trebuie să iei o decizie sau să faci o alegere în dragoste, totul se schimbă. Fii curajos, vibrațiile astrale sunt favorabile, totul este acum sau niciodată. Lasă-ți emoțiile să se exprime, nu îți stopa sentimentele. Datorită celui de-al șaselea simț, vei trăi momente foarte interesante, scrie ce-spun-astrele.ro

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Compatibilitatea Săgetătorului va fi mai puternică după a treia săptămână a lunii noiembrie. Aspectele planetare sunt favorabile relațiilor de dragoste, dar nu trebuie să permiți conflictelor familiale să îți strice viața romantică sau planificarea unui copil.

Viața conjugală va fi pasională în această lună, iar partenerul tău preia conducerea. Astfel, acesta va decide cu privire la diferitele activități și acțiunile care trebuie întreprinse, aspect care va spori relația.

Persoanele singure vor fi din nou fermecate de flăcările vechi. Luna este de bun augur pentru relații și la sfârșitul lunii te poți aștepta la unele lucruri uimitoare din viața ta amoroasă. Astrele sunt foarte înțelegătoare cu tine, iubirea este protejată.

Micile supărări ale familiei nu interferează în problemele tale ale inimii, ai suficientă perspectivă pentru a face diferența. A treia săptămână aduce calm, atmosfera în dragoste este revigorantă, construiești legături foarte puternice.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Compatibilitatea Capricornului poate fi îmbunătățită prin menținerea suspiciunilor la distanță. Relațiile de dragoste sunt perseverate de afecțiuni fluctuante în timpul acestei luni. În viața ta amoroasă va fi multă senzualitate și aceasta este o lună bună pentru sarcină. Cu toate acestea, relațiile conjugale pot fi supuse unor probleme în primele cincisprezece zile ale lunii.

Nu există emoție în relație și acest lucru te va frământa, însă partenerul tău de viață va prelua conducerea pentru a rezolva lucrurile și totul va fi normal.

Persoanele singure vor fi tensionate și imprevizibile în primele două săptămâni, însă situația se îmbunătățește după aceea și ai șanse foarte mari de a găsi iubirea în a treia săptămână a lunii. În dragoste, sentimentele tale vin și pleacă, îți lipsește certitudinea și totuși nu ar trebui.

Chiar dacă uneori visul tău de a trăi o relație armonioasă îți scapă senin, ești într-o energie bună. Dacă relația ta a fost afectată de gelozia sau posesivitatea ta, ai înțeles că în aceste zone ai de făcut schimbări.

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021 Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Compatibilitatea Vărsătorului necesită decizii rapide în ceea ce privește relațiile. Lucrurile se mișcă într-un ritm încet și nu ar trebui să ratezi ocazia când apare, pentru că există multe oportunități în această lună. Relațiile conjugale pot întâlni conflicte dacă ești rigid în punctele tale de vedere.

Ar trebui să asculți opiniile partenerului tău, de dragul armoniei în căsătorie sau relație. Gândește-te de două ori înainte de a planifica un copil, nu te grăbi, rezolvă orice încă vă apasă pe amândoi.

Persoanele singure au astrele de partea lor în materie de relații de dragoste. Vei găsi dragostea fără efort și trebuie să o primești în viața ta, să nu te mai temi. Există posibilități în cercul tău de prietenie și relațiile începute acum vor fi afectuoase și plăcute.

În domeniul iubirii ai vrea să acționezi și te-ai săturat să aștepți o situație care nu evoluează suficient de repede pentru tine, astfel că te hotărăști să iei lucrurile în mână. De îndată ce ai ocazia, mergi înainte și profită de ea! A profita de ocazie atunci când apare, este cel mai bun lucru de făcut. Nu amâna nimic pentru ziua următoare.

Horoscop Dragoste NOIEMBRIE 2021 Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Compatibilitatea Peștilor este de bun augur pentru relațiile amoroase din această lună. Poți intra în relații noi și ești clar cu privire la cerințele tale în ceea ce privește viața amoroasă. Relațiile existente vor fi pline de romantism și pasiune. Viața conjugală va fi excepțional de armonioasă, cu o cantitate bună de afecțiune și senzualitate.

Vei avea parte de o înțelegere foarte bună cu partenerul tău și ar trebui să te bucuri de viața ta amoroasă atunci când este bună. Persoanele singure vor găsi dragoste în timpul acestei luni. Dacă ești deja într-o relație, este timpul să confirmi relația și să mergi mai departe. Însă, succesul te așteaptă indiferent dacă ești sau nu într-o relație.

Ești plin de energii bune și luna aceasta marchează sfârșitul perioadei în care înoți între două ape, acum știi ce vrei și ce nu mai vrei. În dragoste ai parte un nou început, ești pe cale să-ți trăiești visele, așa că bucură-te!