Horoscop dragoste octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental, care vor veni la pachet cu trăiri intense

Din punct de vedere sentimental, luna octombrie 2021 vine cu o serie de schimbări majore, care îi vor face pe nativi să simtă emoţii puternice. În această lună, contextul astral îi va ajuta să-şi exprime emoţiile şi să conştientizeze faptul că acestea există cu un motiv şi că a le nega înseamnă, de fapt, să se ascundă de ceea ce sunt cu adevărat.

01 oct. 2021, 07:00
Horoscop dragoste octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental, care vor veni la pachet cu trăiri intense

Horoscop dragoste octombrie 2021. Universul le va demonstra nativilor din mai multe zodii că este momentul să renunțe la măști și să devină autentici.

Iată previziunile în dragoste ale lunii octombrie, potrivit kudika.ro 

Horoscop dragoste octombrie 2021 BERBEC

Nu vă temeţi să vă arătaţi părțile vulnerabile. În luna octombrie, lumina magică a Universului vă însoțește la fiecare pas. Pe plan sentimental, contextul astral vă sprijină să renunţaţi la măști și să îi arătaţi partenerului de viaţă cine sunteţi cu adevărat şi care sunt adevăratele voastre sentimente. Îndrăzniţi să vorbiţi deschis despre emoțiile pe care le expermientaţi pentru că astfel de conversații vă vor apropia foarte mult și vă vor ajuta să treceți la următoarea etapă a relației voastre.

Horoscop dragoste octombrie 2021 TAUR

Daţi mai multă atenţie gândurilor și sentimentelor voastre. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de ce fac alți oameni în jurul vostru. Învăţaţi să aveţi încredere în intuiţia voastră şi să luaţi decizii bazându-vă doar pe ea. A doua jumătate a lunii octombrie v-ar putea aduce o schimbare importantă, care îi va lua pe toţi cei care vă cunosc prin surprindere.

Horoscop dragoste octombrie 2021 GEMENI

Luna aceasta, liniştea şi împăcarea îşi vor face loc în sufletele voastre. Vă simţiţi mai bine ca niciodată şi parcă nu aţi vrea să se schimbe nimic. Pe plan sentimental, este posibil ca luna octombrie să fie una cel puţin interesantă: lucrurile pot evolua cu viteză luminii în relația de cuplu. Fiţi pregătiţi pentru tot felul de surprize frumoase și interesante.

Citeste si Horoscop octombrie 2021 realizat de Cristina Demetrescu. Trei zodii vor fi răsfăţate de astre în mai multe sectoare de viaţă

Horoscop dragoste octombrie 2021 RAC

Luna octombrie va continua să fie destul de agitată pe plan amoros. Încă nu vă găsiţi liniştea, dar astrele vă sfătuiesc să mai aveţi doar puţină răbdare, să faceţi un pas în spate şi mai ales să nu vă mai grăbiţi să luaţi decizii sau să faceţi schimbări pe care, în scurt timp, să le regretaţi. Aveţi încredere că Universul vă va arăta calea de urmat.

Horoscop dragoste octombrie 2021 LEU

Aţi putea simţi dezamăgire vizavi de modul în care evoluează lucrurile pe plan sentimental. O discuție serioasă cu partenerul de cuplu vă va ajuta pe fiecare dintre voi să înţeleagă sentimentele celuilalt, dar şi ce-şi doreşte fiecare dintre voi de la celălalt. În cazul în care nu sunteţi într-o relaţie, în a doua jumătate a lunii octombrie vă dă prilejul să întâlniţi o persoană cu adevărat specială.

Horoscop dragoste octombrie 2021 FECIOARĂ

Luna aceasta, veţi avea parte de câteva surprize pe plan sentimental. Dacă sunteţi într-o relaţie, în octombrie aţi putea trece la următorul nivel al relaţiei. Dacă nu sunteţi încă parte a unui cuplu, finalul de lună v-ar putea aduce un partener de viaţă care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu voi, cu neoile şi cu dorinţele voastre.

Horoscop dragoste octombrie 2021 BALANŢĂ

Luna aceasta, lucrurile încep să capete sens. Pe plan personal, ajungeţi la concluzia că este mai potrivit să rupeţi relaţiile cu acei oameni toxici în prezenţa cărora nu vă simţiţi bine și să vă apropiaţi mai mult de cei care contează cu adevărat. În ceea ce privește viața sentimentală, ajungeţi într-un punct important cu partenerul de cuplu, iar lucrurile încep să evolueze frumos între voi.

Horoscop dragoste octombrie 2021 SCORPION

Octombrie vine cu schimbări interesante, care vă vor scoate din zona de confort. Pe plan sentimental, ajungeţi să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi de la relația cu partenerul de cuplu. Conversațiile vor fi lungi și serioase, mature, sincere, fără perdea. Nu ezitaţi să vă arătaţi şi slăbiciunile, şi părţile vulnerabile, doar așa veţi reuși să vă convingeţi partenerul să fie la fel de deschis cu voi.

Citeste si Horoscop octombrie. Zodia care va fi răsfăţată în a doua lună de toamnă, Mercur este retrograd în Casa 7

Horoscop dragoste octombrie 2021 SĂGETĂTOR

Va fi necesar să faceţi câteva compromisuri în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă în ceea ce privește planurile de viitor, așa că amândoi trebuie să negociaţi şi să faceţi, poate, câteva compromisuri. Perioada aceasta va fi un test pentru relația voastră. Important este să fiți sinceri unul cu celălalt.

Horoscop dragoste octombrie 2021 CAPRICORN

Astrele vă cer ca, în această lună, să săpaţi puțin mai adânc în sufletele voastre și să vă concentraţi și pe alte aspecte ale relației: discuții, planuri de viitor, compromisuri. Relația de dragoste va fi supusă unui test destul de serios, care vă va cere să vă descoperiţi profunzimile. Uitaţi-vă adânc în sufletele voastre! Veţi descoperi răspunsuri la întrebări care vă copleşesc de multă vreme.

Horoscop dragoste octombrie 2021 VĂRSĂTOR

Nu mai încercaţi să vă schimbaţi partenerul de cuplu. Nimeni nu se schimbă din voinţa altora, ci doar dacă există voinţă din partea lui. Până atunci, acceptaţi-l pentru ceea ce este şi pentru ceea ce sunteţi voi când sunteţi lângă el şi ajutaţi-l să devină cea mai bună versiune a lui. Bucuraţi-vă de reuşitele lui şi ridicaţi-l de la pământ în momentele dificile.

Horoscop dragoste octombrie 2021 PEŞTI

Pe măsură ce vă veţi conştientiza mai mult sentimentele, emoțiile și trăirile, veţi înțelege ce înseamnă cu adevărat iubirea de sine și, cu siguranţă, veţi descoperi lucruri interesante şi despre relația de iubire în care vă aflaţi. Acționaţi doar după cum vă dictează inima, ascultaţi-vă intuiţia şi nu plecaţi urechea la ce spun alţii.