Horoscop dragoste octombrie 2022. Planeta iubirii se mută în intensul Scorpion. Pe cine săgetează Cupidon

Venus în Scorpion este cel mai bun moment al anului pentru a găsi ceea ce ne dorim cu adevărat. Ce au pregătit astrele pentru luna octombrie

30 sept. 2022, 12:58
Horoscop dragoste octombrie 2022. Planeta iubirii se mută în intensul Scorpion. Pe cine săgetează Cupidon

Horoscop dragoste octombrie 2022. La fel ca Soarele, planeta romantică Venus va fi în tranzit prin Scorpion pentru cea mai mare parte a lunii. Cu Venus în Scorpion timp de câteva săptămâni, totul devine mai pasional și mai intens. Venus în Scorpion este cel mai bun moment al anului pentru a găsi ceea ce ne dorim cu adevărat. Un avertisment: forța de a trăi viața la culmi ale intensității este foarte puternică în acest moment și ne poate tulbura judecata.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru BERBEC
Planetele sunt in favoarea ta din punct de vedere amoros si mai ales daca esti singur. Vei avea oportunitati multiple sa intalnesti oameni noi si chiar sa incepi o idila. Nu rata nicio oportunitate de a cunoaste oameni noi si fii deschis. Daca esti intr-o relatie, petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu. Relaxati-va, calatoriti, sustineti-va reciproc in depasirea unor obstacole personale. Sunt sanse mari sa urmeze o casatorie sau aducerea pe lume a unui bebelus. Succes!

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru TAUR
Ai nevoie de liniste mai mult ca oricand, dar se pare ca planetele nu sunt pregatite inca sa iti dea. Pot aparea cateva turbulente, iar tu trebuie sa-ti pastrezi calmul si echilibrul. Nu este indicat sa reactionezi intr-o maniera extrema, cu atat mai mult sa-ti inseli partenerul. Nu este exclus sa intalnesti pe cineva care sa-ti tulbure viata. Daca esti singur, este minunat. Dar daca esti intr-o relatie intreaba-te daca este sau nu un pas bun sa fii infidel.

Horoscop octombrie 2022. Acestea sunt zodiile care vor avea parte de o toamnă frumoasă

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru GEMENI
Urmeaza transformari in viata de familie. Fie va mutati in casa noua, fie apare un membru nou, fie o cerere in casatorie. Pentru cei singuri, se anunta inceputul unei idile. Nu este excus ca o relatie de amicitie sa se transforme intr-una romantica.

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru RAC
Vei avea un farmec aparte si o vibratie pozitiva care vor atrage cu usurinta persoane in jurul tau. Oamenii au incredere in tine si te vor cauta. Obligatiile sociale vor fi destul de mari, dar va trebui sa ai grija si de nevoile tale. Urmareste-ti obiectivele, mai ales in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Daca esti implicat intr-o relatie, nu-ti neglija partenerul.

Horoscop karmic octombrie 2022. Mercur retrogradează în sectorul prietenilor, karma grea se întoarce
Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru LEU
Luna aceasta este destul de ambigua pentru tine. Pe de o parte vrei sa tii totul sub control. Pe de alta parte aceasta dorinta te streseaza la maximum si este consumatoare de energie. Deci nu prea stii ce ai nevoie cu adevarat. Pune-ti ordine in viata si alege ce ti se potriveste mai bine. Nu poti lasa gandurile si dorintele tale sa intre in conflict. Ai nevoie de echilibru pentru a face fata unor provocari emotionale. Daca esti singur, este un moment prielnic pentru a-ti extinde cercul social si de a te apropia de oameni. Regandeste-ti standardele si vei vedea ca iubirea nu e chiar atat de departe pe cat credeai.

Horoscop lunar DRAGOSTE octombrie 2022 pentru FECIOARA
Relatiile se cimenteaza, devin profunde, dezvaluindu-si latura lor pozitiva. Comunicarea cu partenerul de cuplu este buna, ceea ce face posibila cateva obiective comune. Nu este exclusa schimbarea locuintei. Daca esti singur, ai nevoie de mai multa socializare. Vorbeste cu oamenii, analizeaza care sunt cei pe care sa-i tii in jurul tau si pe cine sa ocolesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.